To topp 10 for RSA Bil Arendal

Agderposten Marked: Hans Vidar Levinsen

Hos RSA Bil i Arendal er de ekstra gode på å skape gode kunderelasjoner, og det fører igjen til at salget av nye biler er godt. I 2023 resulterte det i to topp 10 plasseringer i Norge.

Både for bilmerket Suzuki og for bilmerket BYD havnet RSA Bil Arendal på norgestoppen med topp 10 plassering for begge bilmerkene. Suzuki er et bilmerke RSA Bil i Arendal lenge har vært veldig godde på, men nå har gjengen som jobber her klart å få det til også med bilmerket BYD.

Langsiktig arbeid

Hos RSA Bil handler dette om et langsiktig og veldig bevisst arbeid, der alle avdelinger jobber mot det samme målet – fornøyde kunder.

  • For oss hos RSA bil er hver enkelt kunde like viktig, enten det er en bedriftskunde med en stor ordre eller en privatkunde som skal investere i en ny bil, og vi har jobbet målrettet i alle avdelinger over lang tid for at alle våre kunder skal bli fornøyde, forklarer Rune Jacobsen, Daglig leder.

Flere ganger jeg har vært på besøk hos RSA Bil har kunder ruslet bort til meg helt uoppfordret for å skryte av servicen og kundebehandlingen hos RSA Bil, så her er det liten tvil om at alle som jobber hos RSA Bil har fått kundetilfredshet inn under huden.

  • Et annet fokusområde for oss er rask levering, og å få tak i det kunden ønsker så raskt som mulig. Vi prøver å ha et så godt lager som mulig slik at kunden kan få bil på uken, forklarer Rune.

Står på videre

Hos RSA Bil i Arendal står de på videre for at alle som kommer innom skal oppleve den gode kundebehandlingen, og sammen med gode solide bilmodeller som kunder har vist sterk etterspørsel etter er det også nye spennende bilmodeller på vei, som du kan lese mer om i dette magasinet.