Solgt mye bruktbil med AWD i vinter

Agderposten Marked: Hans Vidar Levinsen

Salget av bruktbiler har vært svært godt i vinter, og det er spesielt kombinasjonen bensin/hybrid og AWD som har vært mest populær.

Den vinteren vi nå legger bak oss har mildt sagt vært krevende med tanke på snømengde og fremkommelighet, og da vi trodde våren var kommet kom siste krampetrekning fra vinteren i april.

Det er mange som har erfart at det er best å ha en bil som kommer seg fram, og da er det velkjent i Arendal at Suzuki leverer på knallgod fremkommelighet, og hyggelig pris.

Revet bort

Vi slår av en prat med salgssjef for bruktbil hos RSA Bil i Arendal, Svein Marcus Helland, og selger Marietta Naskret, for å høre litt om vinterens bruktbilsalg.

  • Det har vært et veldig godt salg av bruktbiler i vinter, og det er mange kunder hos oss som kommer igjen og igjen når de skal ha seg noe som er litt nyere enn det de har fra før, forteller Svein Marcus.

Er det noen modeller som har skilt seg ut litt ekstra i vinter?

  • Det er jo ikke noen hemmelighet at Suzuki med AWD har vært i vinden i vinter, og det er nok mange i Arendal som har hørt om og opplevd den knallgode fremkommeligheten man får med en bil fra Suzuki, forteller Svein Marcus.
  • Modellene Swift og Ignis har vært ekstra populære, det er biler folk blir ekstra glade i, forteller Marietta.
  • Det vi har fått inn av brukte Swift har blitt solgt igjen før vi har rukket å annonsere bilen på nett, så det er liten tvil om at det har vært en spesielt populær modell, forteller Svein Marcus.

Helsearbeidernes favoritt

Noen har kanskje fått med seg oppstyret i Arendal kommune i vinter, og at helsearbeidere kom ekstra tidlig på jobb for å sikre seg tilgang til de Suzuki Swift modellene som ikke var byttet ut enda.

Suzuki Swift er en bil som ikke er for stor og ikke for liten, har en meget hyggelig pris også som ny, et meget godt 4×4 system fra Suzuki og de nyeste utgavene har også hybridløsning for enda lavere forbruk.

Finner det kunden vil ha

Er det Suzuki bruktbil dere kan levere? Alle bruktbilkunder er naturligvis hjertelig velkommen til RSA Bil uansett hvilken bruktbil de ønsker, vi er behjelpelige med å skaffe til veie det meste, men det er jo