Norges beste selger for tredje gang!

Agderposten Marked: Hans Vidar Levinsen

I 2020, 2022 og nå i 2023 ble Jon Arnfinn Solli hos Bertel O. Steen Agder kåret til årets selger i sin klasse av Mercedes-Benz varebil i Norge.

Det var femte året på rad at Jon Arnfinn Solli ble nominert til prisen årets selger, og tredje gang han vant denne prestisjetunge prisen.

Er det mange klasser Norge er delt inn i?

  • Norge er delt inn i 4 ulike klasser ut fra innbyggertallet i det salgsområdet man har tilgjengelig, forklarer Jon Arnfinn.

Petter Engebretsen, Salgssjef Mercedes-Benz Varebil forklarer prisen «årets selger» slik;

  • Årets selger på Mercedes-Benz varebil 2023 – er den selgeren i sin forhandlergruppe som har solgt flest Mercedes-Benz varebiler det foregående året! Jon Arnfinn Solli ble årets Mercedes-Benz varebil selger i mellomstore byer 2023.

Varebilsenter

Hos Bertel O. Steen Agder kan du få tak i alt fra den kompakte varebilen Mercedes-Benz Citan, til den store varebilen Sprinter, og minibusser.

Den profesjonelle varebil-leverandøren jobber lokalt med å utstyre, innrede og dekorere varebilene etter kundens eget ønske, slik at kunden kan hente en ferdig utstyrt, dekorert og nøkkelferdig bil uten å måtte forholde seg til andre enn Bertel O. Steen Agder.

  • Vi sørger for alt fra innredning til dekor på bilene, så kunden trenger i utgangspunktet bare å besøke oss, så ordner vi med alt som skal til for at de får en varebil som fungerer optimalt for formålet, forteller Jon Arnfinn.
  • Vårt hovedmål er fornøyde kunder i alle ledd i organisasjonen, og vi jobber hver dag for å bli enda bedre på dette, forteller en smilende og stolt Jon Arnfinn.