KGM – Nytt bilmerke hos Auto-Car

Agderposten Marked: Hans Vidar Levinsen

Med KGM Musso Grand får igjen Auto-Car en pickup som vil få 3,5 tonn hengervekt og masse plass innvendig og på det romslige lasteplanet.

Det finnes noen som er litt skeptiske til nye bilmerker, men KGM er i bunn og grunn Ssang Yong med historie tilbake til 1954 fra Sør Korea, som har fått en nytt navn og en ny organisasjon fra 2022.

KGM er et av de tre største bilmerkene fra Sør Korea, med et sterkt fokus på å levere pålitelige og innovative biler.

Flere bilmodeller

I første omgang er det 3 ulike bilmodeller som er tilgjengelig, pickupen Musso Grand, den romslige Rexton som kan leveres med 2, 5 eller 7 seter. Begge disse modellene leveres med 4×4 og sterke dieselmotorer.

Musso Grand pickupen kan du allerede se og prøve hos Auto-Car, og Rexton er like rundt hjørnet fra å være i butikken hos Auto-Car når du leser dette.

Så har man elbilen eKorando med 1 500kg hengervekt og 551 liter bagasjeplass som du kan se hos Auto-Car nå.

Om få måneder dukker også en større SUV elbil opp fra KGM som man kan velge med 4×4

Musso Grand pickup

En 2,2 liters dieselmotor med 202hk og 441NM gir deg kraften og responsen du trenger med en pickup, og den vil få en hengervekt på 3 500kg.

Musso Grand Black Line vil koste fra kr 657 900 levert Auto-Car i Arendal, dersom du har handlet pickup før vet du at det er en meget hyggelig pris.

Black Line inkluderer utstyr som Adaptiv cruisekontroll, LED-hovedlys med automatisk dimming, høy/lavserie, 2x USB-C til lading, regnsensor, parkeringssensor og ryggekamera, varme i ratt, bedliner og baklukedemper med mer. En utstyrspakke verdt kr 70 000 som du får for kr 20 000.

Ta turen til Auto-Car for å se nærmere på KGM Musso Grand.