Toyota Arendal har egen avdeling for nyttekjøretøy

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Nå som en ny Toyota Land Cruiser er på vei er det mulig å gjøre en god deal på de få eksemplarene som er igjen av den utgående Land Cruiseren hos Espen Harnes hos Toyota Arendal.

Espen Harnes er selger av Nyttekjøretøy hos Toyota Arendal, og har en egen avdeling til nyttekjøretøy i de flotte nye lokalene som Toyota Arendal har fått etter sin omfattende oppussing og utvidelse.

One stop shop

Espen Harnes kan fikse alt for bedriftens bilbehov, og nå har jo Toyota også fått den store varebiltypen gjennom den nye Toyota Proace Max, så det er ikke lenger noen behov for nyttekjøretøy som ikke Toyota Arendal kan levere.

  • Vi kan ordne med innredning i varebilene, reklame utenpå varebilene og ellers det som trengs av utstyr til de nyttekjøretøy som bedriften skal ha, forteller Espen Harnes.

På en stor plakat står det «Med Toyota i ryggen» og «60 minutters express service», så vi spør Espen hva som menes med det?

  • Når et nyttekjøretøy kommer inn for service setter vi to mann på bilen, som kun tar den så raskt som mulig, og i hvert fall innenfor 60 minutter, for å sikre minst mulig nedetid for nyttekjøretøyet, forteller Espen.

Enten man trenger elektrisk nyttekjøretøy, eller man foretrekker fremdrift med diesel, så kan Toyota Arendal levere nyttekjøretøy i alle størrelser.

Toyota Land Cruiser

En bilmodell som det er god etterspørsel etter enten man vil ha den som varebil eller personbil er Toyota Land Cruiser. Et godt valg når vinteren blir vanskelig og fremkommelighet er sentralt.

Komfortnivået er usedvanlig høyt, og skal man reise skikkelig langt slipper man å komme fram sliten om man har kjørt en Toyota Land Cruiser.

Du kan velge om du vil ha 2, 5 eller 7 seter i en Toyota Land Cruiser, og på grunn av det norske avgiftsnivået er det mange bedriftseiere som velger å ha den som varebil i noen år før man setter inn baksetene, for å spare litt på avgiftene.

Det er svært sjelden at toppselgeren Toyota Land Cruiser dukker opp i samme setning som «nå kan du gjøre en god deal på denne», men det gjelder heller ikke så mange eksemplarer før det er tomt, for en ny Toyota Land Cruiser er på vei.

Oversikt

Vi tok en ørliten tur med demobilen til Toyota Arendal.

Du setter deg litt opp i en Toyota Land Cruiser, og får en meget god oversikt over alt som skjer på veien.

Setet er mykt og leverer rikelig med komfort, og det har elektrisk justering, noe rattet også har. Varme og ventilasjon har du i forsetene og varme i rattet, noe som gir nydelig vinterkomfort.

Du har mange knapper/innstillinger for tøffere terreng, med ulike differ som kan låses når det blir ekstra utfordrende. Det kan være kjekt for de som skal litt utenfor normale veier for å komme seg på jobb eller for å komme seg fram til en hytte som ikke nødvendigvis har noen naboer.

Alt av moderne komfort er på plass om du skal kjøre langt på motorvei, som adaptiv cruisekontroll og navigasjon.

Varerom

Man er kanskje mest vant til at bakluker åpnes med topphengsling, men Land Cruiser har sidehengslet bakdør, og topphengslet bakvindu.

Ja, du kan åpne bare bakruta om du bare skal hente noe eller laste noe inn på toppen av det andre du har baki der.

Som varebil er det masse plass baki Toyota Land Cruiser.

Du har hele 590kg nyttelast, og du kan trekke med deg inntil 3 000kg på hengerfestet, så dette er uten tvil en god arbeidskamerat på veien.

Toyota Arendal

Ta turen til Toyota Arendal, enten du vil gjøre en god deal på en Toyota Land Cruiser eller du trenger andre nyttekjøretøy til din bedrift, og ønsker Toyota i ryggen i arbeidshverdagen din.