RSA BIL har levert 3 el-varebiler til E. Gauslå & Sønner

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked – Foto: RSA BIL Arendal

Den velkjente bedriften E. Gauslå & Sønner har blitt et grønnere firma med 3 nye Maxus E-Deliver 3 varebiler fra RSA BIL i Arendal.

Christoffer Andersen hos RSA BIL i Arendal informerte entreprenørselskapet E. Gauslå & Sønner om leasing kampanjen han hadde på Maxus, noe som medførte at de tok en tur innom RSA BIL i Arendal for å prøvekjøre Maxus E-Deliver 3.

  • Den ble testet både av ledelse og ansatte, for når man skal over på elbil er det jo greit å være sikker på at rekkevidden er god nok i forhold til det behovet man har i bedriften, og de var veldig fornøyde med rekkevidden og det praktiske med Maxus E-Deliver 3, kan Christoffer fortelle oss.

Men om de skulle få testet rekkevidden så fikk de kanskje låne varebilen mer enn en time?

  • Hos oss i RSA BIL Arendal har vi som filosofi at kundene skal bli ekstra godt tatt i mot, og vi skal levere service i toppklasse. Derfor gir vi våre næringskunder mulighet til å låne varebil i noen dager for å få testet at den fungerer til de behov bedriften har. Vårt ønske er maksimalt fornøyde kunder, sier Christoffer.

Hva skjer dersom en bedrift trenger hjelp med å få på plass ladere til elektriske varebiler og nyttekjøretøy?

  • Vi hos RSA BIL Arendal ordner alt fra ladere der kunden ønsker dem, til innredning i varebiler og reklame på nyttekjøretøyene, slik at alt blir så sømløst og enkelt som mulig for kunden, forteller Christoffer.

Firmaet E. Gauslå & Sønner er et stort og veletablert entreprenørfirma som har holdt på siden 1963, og de er rundt i hele Agder for å utføre sine tjenester. Hva tenker du om at et firma som dette handler hos RSA BIL Christoffer?

  • Det er naturligvis veldig stas at en stor og kjent entreprenør velger Maxus og RSA Bil i Arendal når de vil bevege bedriften sin i en grønnere retning for fremtiden. Vi takker så mye for tilliten, sier Christoffer.

Maxus har elektriske varebiler fra 2,2 kubikk til 20 kubikk, og det er leasingkampanjer på alle Maxus-modellene fra kr 3 490 per mnd. Dermed kan det være lurt for flere bedrifter å svinge innom RSA BIL på Krøgenes for å slå av en prat med Christoffer, få se alt det Maxus og RSA BIL i Arendal kan levere av nyttekjøretøy, og ikke minst få prøvekjøre en Maxus.