Norges beste Skodaforhandler 2023 – Gromstad Motor Stoa!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked – foto: Felix Jikiun

De som var nominerte til å bli årets Skodaforhandler for 2023 var Albjerk Bil Ringerike, Møller Bil Jessheim, Gumpens Auto Lyngdal, Sulland Verdal og Gromstad Motor Stoa. Og det var Gromstad Motor Stoa som gikk av med seieren for 2023 som årets beste Skodaforhandler.

Skoda Direktør

Direktør for Skoda i Norge, Matine Behrens, var til stede hos Gromstad Motor Stoa for å overrekke de synlige bevis på at de var kåret til årets Skodaforhandler 2023.

Det er langt fra tilfeldigheter som råder når årets Skodaforhandler skal kåres. I et intervju med Bilnytt forteller Martine Behrens at alle de nominerte leverer på konkrete og ambisiøse mål. Og videre sier hun at vinneren er i en egen klasse på kontinuerlig utvikling og forbedringer.

Gromstad Motor Stoa har levert topplasseringer på tvers av alle fagområder, som salg, servicemarked, oppfølging og kvalitet. Gromstad Motor Stoa jobber også kontinuerlig med å videreutvikle kultur og fagområder, så det var mye velfortjent skryt å få fra Skoda sin direktør, Martine Behrens.

Daglig leder

Leif Christian Gromstad er naturlig nok stolt over at Gromstad Motor Stoa nok en gang klarer å bli Årets Skodaforhandler i 2023, forrige gang var i 2020.

Hva kan bakgrunnen være for at Gromstad Motor Stoa lykkes med å bli aller best i Norge gang på gang?

  • Jeg tror at har du mennesker som trives godt på jobb, så skaper det også fornøyde kunder som igjen skaper gode resultater, forteller Leif Christian.

Det ble naturlig nok servert kake hos Gromstad Motor Stoa, og alle fikk tid til å nyte seieren.

  • Dette er en skikkelig lagseier og en god motivasjon videre inn i 2024, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle som står på og jobber for kundene våre hver eneste dag, avslutter Gromstad.