Åpningsfest og ny Astra fra Opel

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Her er det 1360 kvadratmeter salgsareal der det er høyt under taket, og et splitter nytt topp moderne verksted med 600 kvadratmeter og god kapasitet.

På taket nærmest vrimler det av solcellepaneler som sørger for det aller meste av strøm som trengs til salgslokaler og verksted.

Vannbåren varme sørger for komfortabel temperatur til salgslokalet og til verkstedet, noe som gjør Mobile Arendal svært miljøvennlige.

c2-Opel Astra Sports Tourer.JPG

Helt ny Opel Astra
Opel Astra er en velkjent modell for merket, men selve bilen er helt ny, og Mobile Arendal fikk besøk at en Astra Sports Tourer til åpningsfesten, som er navnet på Astra stasjonsvogn.

Den som var på besøk var en hybrid, men like rundt hjørnet nå er Nye Astra Electric og Astra Sports Tourer Electric. Her snakker vi inntil 413km WLTP-rekkevidde og 26 minutter å lade til 80% samt 156hk.

Når bagasjeromsvolum måles er det opp til baksetenes topp, og her har Astra Sports Tourer 514 liter bagasjeplass, men de fleste vet at man kan laste høyere i en stasjonsvogn. Man kan også legge ned setene og få plass til 1 553 liter.

Opel har lenge hatt stort fokus på god ergonomi, og Astra kommer med AGR-seter. Varme i ratt og i frontrute har du også, og i mørke Norge er det veldig deilig med gode LED-Matrix lys.

Hva koster en Opel Astra Sports Tourer Electric?
Startpris fra kr 399 900.

Ta turen til Mobile Arendal for å se på nye Astra og for å få mer informasjon om den.