Åpen dag hos Autostrada

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Lørdag 14/10 var det klart for drifting hos Autostrada, og det var svært godt planlagt og med god hjelp fra NMK Tvedestrand som var arrangørklubb, og primus motor der var Øystein Haugenes. Arild Sølyst i Norskprol AS var også medarrangør.
Arrangementet og selve banen som ble satt opp og kjørt ble godkjent av Politiet og Norsk Bilsportforbund (NBF), og NBF hadde en befaring av løypa etter alt var feiet grundig av Agder Eiendomsservice AS.

Magne Gitmark AS stilte med demotraktor, Josephsens bilberging stilte med planbil, Midtstøl Transport med kranbil og NMK Tvedestrand stilte med personell til den tekniske kontrollen og sikkerhetsopplegget rundt banen. I tillegg var det en stor gjeng frivillige som hjalp til å gjøre denne festdagen mulig.

Det ble mye svidd gummi ute på banen, og helt fantastisk kjøring ble servert hele dagen. Det mange kanskje ikke visste var at crosscarten ble kjørt av 16 år gamle Emil Bujordet fra Froland, rett og slett imponerende kjøring!

Vi slo av en prat med Preben Anker Henriksen fra Autostrada Arendal etter arrangementet var ferdig for å høre hvordan det hadde gått:
– Det var en helt fantastisk artig dag for hele familien her hos oss på Autostrada Arendal, og speakeren mente det måtte ha vært et sted mellom 1 000 og 1 200 til stede på arrangementet, det er jo moro i seg selv! For oss som arrangør er det jo ekstra stas at det ble solgt bra med bil denne dagen! En stor og varm takk til alle som var med på å få til dette arrangementet, sier Preben med et stort smil.

Noen av tilbakemeldingene fra denne festdagen:
«Helt rått levert Autostrada Arendal!»
«Gøy at dere steller i stand et slikt arrangement i Arendal!»
«Dette er vi med på til neste år!»
«Drit gøy å kjøre her!»
«Luksus å ha depot inne på verkstedet – dette er vi med på igjen!»
«For en publikumsfest det ble, det må jo ha vært mellom 1 000 og 1 200 her!»
«Tusen takk for et kjempearrangement, masse kjøring og mye publikum!»
«Drit bra dag, junior koste seg maks!»

Utstillere på åpen dag hos Autostrada i Arendal:
Meguiars – Norsk Prol hadde utstilt bilpleieprodukter
NAF Arendal hadde med seg kollisjonssimulator og masse givaways til publikum
Bålstedet.no hadde utstilt masse lekkert fra Solo Stove
Wimpis v Rolf Engesland serverte nydelige smashed/baktpotet til publikum
Burgershop Grimstad serverte sultne gjester med sine nydelige burgere
Steinmoen sto for alt av reklame brukt til bilene, og arrangementet ellers, Autostrada Arendal sin samarbeidspartner på reklameartikler og foliering av biler med mer
Pro Billakkering hadde utstilt noen råskinn av Italienske biler, Autostrada Arendal sin samarbeidspartner på lakkeringsjobber.
Star Bilskade – Autostrada Arendal sitt bilopprettingsfirma som vi takker for lån av bilhenger