Toyota Road Show hos Toyota Arendal

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Tirsdag 22/8 Var Toyota Roadshow i Arendal, i bakgården til Toyota Arendal. Her var det grilling, man fikk se de råtøffe GR-bilene fra Toyota, man fikk se driftebilene til Fredric Aasbø og Davanger Drifting.

Kona til Fredric Aasbø er også drifter, Hunter Taylor, men hennes hovedansvar på roadshowet var giveaways og «merch» som det heter når de har saker og ting som selges.

Toyota Arendal ordnet med stor kulegrill, og nybørstet bakgård for et realt drifteshow.
Toyota Roadshow stilte med heftige biler, musikk, lodd, giveaways og ikke minst to heftige driftingbiler som laget skikkelig lokal tåke i bakgården til Toyota Arendal.
Før drifteshowet kunne de som tok turen til Toyota Arendal se på og sette seg inn i heftige sportsbiler fra Toyota Gazoo Racing teamet, som den splitter nye GR Supra med manuell girkasse, GR86 og GR Yaris. Den nye Hilux GR Sport var også tilstede hos Toyota Arendal.

En helt merkelig og ekstremt lokal sky bestemte seg for å dryppe litt på alle de som tok turen til Toyota Arendal og Toyota Road Show 2023, men det gav seg fort, og la ingen demper på stemningen. Her ble det skikkelig show!

Dersom du gikk glipp at Toyota Road Show 2023, så kan det være lurt å følge med på Toyota i sosiale medier, slik at du får det med deg neste år, for dette er et heftig show!