Jobb som lærling i høstferien, med lærlingelønn!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

  • Lette kjøretøy
  • Tunge kjøretøy
  • Reservedelsfaget
  • Hjulutrustningsfaget
  • Motormekaniker faget
  • Billakkererfaget
  • Bilskadefaget
  • Bilpleiefaget

Det betyr at du må skrive en søknad som du sender til [email protected] innen 12/9, der du forteller litt om deg selv, hvor du bor – adresse, telefon og e-post, hvorfor du ønsker å bruke høstferien til å arbeide som lærling og sist men ikke minst hvilket/hvilke fagfelt du ønsker å teste ut – det er lov å ønske seg mer enn ett fagfelt.
Denne e-posten går til Opplæringskontoret for bilfagene i Agder, og de plukker ut de om lag 20 heldige som får lov til å prøve seg som lærling i høstferien. Dersom du skulle ha noen spørsmål om dette opplegget kan du ringe til Dag Rekdal som er daglig leder i Opplæringskontoret for bilfagene i Agder, hans telefonnummer er 91 31 17 25.
Bildet du ser i denne saken viser to av lærlingene hos Toyota Arendal, fra venstre har vi Simen Seljåsen Nygård og Ann Cesilie Torgrimsen, Teknisk leder Jan Kenneth Hvidsten og Daglig leder Arvid Ødegaard. De ønsker deg alle velkommen til en spennende og lærerik høstferie som kan gi deg noen erfaringer innenfor ett av bilfagene.