Autostrada Arendal – best i Norge på service

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Volvo Cars Norway arrangerer årlig Volvo Awards, der de gjør litt ekstra stas på de som jobber med Volvo i hverdagen, og deler ut en del priser som for eksempel «beste selger» eller «beste forhandler», en pris Autostrada Arendal vant i 2022.

Best i Norge på service
Under årets Volvo Awards var det Serviceavdelingen hos Autostrada Arendal som var nominert blant 63 godkjente Volvo verksteder i Norge til prisen «Årets Service Award», sammen med et par store forhandlere i Tønsberg og i Orkanger.

Volvo Cars Norway ser på hvor fornøyde kundene er med servicen de får når bilen er innom verkstedet, samarbeidet de på verkstedet har med Volvo Cars Norway, og andre kriterier for måloppnåelse for å finne vinneren, som i år ble Autostrada Arendal.

Rune Vågene og Esben Lauvrak var tilstede for å motta prisen for den store gjengen som jobber med å levere landets beste service. Selve prisen kan du nå naturlig nok se hos Autostrada i Arendal, der den skinner sammen med fjorårets pris.

– Det var med ydmykhet og stolthet vi mottok denne prisen, for det er mange gode verksteder i Volvo-systemet, og bare det å bli nominert var en ære, forteller Rune Vågene.

Vi spurte også daglig leder for Autostrada Arendal, Espen Stiansen hva han tenkte om prisen som ble vunnet på Volvo Awards.

– Jeg er så STOLT av gjengen. Dette er det vi sammen som team jobber og streber etter hver dag, og da smaker det godt å få en så stor anerkjennelse! Tusen takk Team Autostrada Arendal, sier en entusiastisk Espen Stiansen.