Nytt bilmerke i salg hos Grimstad Bil – JAC er på plass

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

I vårt distrikt er det Grimstad Bil som skal selge JAC.

Kompakt SUV
Første bil ut fra JAC i Norge er e-JS4, en kompakt SUV med god innvendig plass, både i bakseter og i bagasjerommet.

Her er det ingen liste over ekstra utstyr, for bilen kommer med Nordic Edition utstyrspakke inkludert, og inkluderer man metallic lakk og levering til Grimstad så koster bilen kr 389 900 før man ser på hvilke vinterhjul man ønsker å ha med bilen.

Lengden er 441cm, bredden er 180cm og man har 262cm akselavstand. Bagasjerommet har plass til hele 450 liter bagasje.

Nordic Edition utstyrspakken inkluderer LED frontlys, ryggesensor, 360 graders ryggekamera, panorama soltak, tonede ruter, oppvarmede forseter, vegansk skinninteriør, DAB radio og Apple CarPlay/Android Auto for å nevne noe.

Hyggelig rekkevidde
I følge den standariserte WLTP-testen har JAC e-JS4 en rekkevidde på 433km, noe vi naturligvis snart skal teste i våre faste testruter for elbiler.

Det er et 65,7 kWt stort batteri som er i JAC e-JS4.

Rask levering
Grimstad Bil har et par JAC e-JS4 i butikk som man kan få i løpet av få dager, og dersom man bestiller en annen farge så er det snakk om få ukers leveringstid for JAC e-JS4.

Kommer med flere bilmodeller
JAC kommer til å levere flere elektriske bilmodeller med tiden til Norge, både personbiler og varebiler, så det er bare å følge med på JAC hos Grimstad Bil fremover.

JAC e-JS4 er klar for prøvekjøring hos Grimstad Bil, og er demobilen ute på test-tur er det også en i utstillingen i butikken du kan se på.