Nye GLC og EQS SUV hos Agder Bil

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

De som har vært innom Agder Bil i det siste har kanskje lagt merke til at den splitter nye GLC har dukket opp, samt den store elbilen EQS SUV som rommer inntil 7 personer.

Rekordlang elektrisk rekkevidde
Mercedes-Benz GLC kan du få med mildhybrid diesel og bensinmotor, eller du kan velge den som ladbar hybrid med rekordlang elektrisk rekkevidde.
Man kan velge GLC med bakhjul som svinger, noe vi før har testet blant annet på EQE og S-klasse, og som er med på å gjøre alle biler som har dette mer smidige i bykjøring og parkering.
Vi kommer tilbake med en stor test av GLC med diesel mildhybrid og som ladbar hybrid, så her er det bare å følge med for mer erfaringer med den helt nye GLC.
Bilen kan du naturligvis se hos Agder Bil allerede nå.

Elektrisk luksus-SUV med inntil 7 seter
Den store deilige EQS-SUV har også kommet til Agder Bil, og de har den også som demobil som du kan få prøvekjøre.
Bare ved å åpne dørene og se på hvor solid de er bygget så skjønner man at det her er svært sannsynlig at støynivået er veldig lavt og komfortnivået veldig høyt.
Vi gleder oss veldig til å komme tilbake med test av EQS SUV også! En elbil der man kan trives usedvanlig godt også i andre seterad.
Den EQS SUV’en vi tok bilde med er solgt, men det er altså mulig å se og prøvekjøre og handle en stor og lukseriøs elbil SUV fra Agder Bil nå.

Sosiale medier
Dersom du vil få med deg alt det nye som dukker opp hos Agder Bil er det gunstig å følge dem i sosiale medier, der dukker det kjapt opp bilder av nyhetene som ruller inn.