Norges beste selger for andre gang!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Det var fjerde året på rad at Jon Arnfinn Solli ble nominert til prisen årets selger, og andre gang han vant denne prestisjetunge prisen.
Er det mange klasser Norge er delt inn i?
– Norge er delt inn i 4 ulike klasser ut fra innbyggertallet i det salgsområdet man har tilgjengelig, forklarer Jon Arnfinn.
Petter Engebretsen, Salgssjef Mercedes-Benz Varebil forklarer prisen «årets selger» slik;
– Årets selger på Mercedes-Benz varebil 2022 – er den selgeren i sin forhandlergruppe som har solgt flest Mercedes-Benz varebiler det året! Jon Arnfinn Solli ble årets Mercedes-Benz varebil selger/ mellomstore byer 2022.

Bertel O. Steen Agder AS ble også nominert i kategorien «Årets Mercedes-Benz Varebil forhandler» for 2022, med følgende begrunnelse;
– Bertel O. Steen Agder AS var nominert til Årets Mercedes-Benz varebil forhandler i 2022 – nominasjonen var basert på dedikasjon til Mercedes-Benz, markedsandel, høy vekst og gode kundeopplevelser gjennom Kvalitet i arbeid, forteller Petter Engebretsen.

Varebilsenter
Hos Bertel O. Steen Agder kan du få tak i alt fra den kompakte varebilen Mercedes-Benz Citan, til den store varebilen Sprinter, og minibusser.
Den profesjonelle varebil-leverandøren jobber lokalt med å utstyre, innrede og dekorere varebilene etter kundens eget ønske, slik at kunden kan hente en ferdig utstyrt, dekorert og nøkkelferdig bil uten å måtte forholde seg til andre enn Bertel O. Steen Agder.
– Vi sørger for alt fra innredning til dekor på bilene, så kunden trenger i utgangspunktet bare å besøke oss, så ordner vi med alt som skal til for at de får en varebil som fungerer optimalt for formålet, forteller Jon Arnfinn.
– Vårt hovedmål er fornøyde kunder i alle ledd i organisasjonen, og vi jobber hver dag for å bli enda bedre på dette, så det var ekstra stas at også bedriften som helhet ble nominert i år, forteller en smilende og stolt Jon Arnfinn.