BYD HAN har kommet til RSA Bil i Arendal

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Litt etter vår egentlige deadline dukket BYD HAN opp i Arendal, så det er ikke en bil vi har rukket å teste enda. Foreløpig er det mulig å se bilen, fram til den har fått vinterdekkene på.
Det betyr at det ikke er så lett å si helt eksakt når det blir mulig for oss å teste bilen, eller for deg å ta en prøvetur med den, men det vil nok RSA Bil fortelle oss om via sosiale medier som Facebook og Instagram.
Vi skal gjøre det vi kan for at vi har en test klar til neste nummer av BIL som kommer i januar.

Mye utstyr
BYD HAN får du med alt utstyr inkludert, som inkluderer seter foran og bak med både varme og ventilasjon, ratt med varme, head-up display, panorama soltak, 360 kamera som er kjekt ved parkering, adaptiv cruisekontroll, egen klimasone for de som sitter bak, samt elektrisk justerbar ryggvinkel bak bare for å nevne noe.
De som sitter bak har en egen skjerm i midtarmlenet, samt koppholdere.
Du kan plugge inn toastjernet i bilen på rasteplassen, eller høytrykksspyleren, eller sirkelsagen på hytta der det ikke er strøm. Med V2L (vehicle to load) kan du hente strøm fra bilens hovedbatteri til det du måtte ønske. Inntil 3kW på 120V.

Batteri
Batteripakken i BYD HAN er på 85,4kWt, noe som gir denne bilen en WLTP-rekkevidde for blandet kjøring på 521km. Dette er bra for en elbil med 4×4, og mye skyldes nok det aerodynamiske designet som BYD har fått designpris for.
Batteriene i BYD er av typen Blade, som BYD har utviklet selv, som er designet for ekstra sikkerhet og god plassutnyttelse.
Hjemmelading gjør du med 6,6 kW ladehastighet og hurtiglading med inntil 120kW ladehastighet.
Tar du turen til RSA BIL i Arendal kan du selv se nærmere på BYD HAN.