Audis råeste bilpark kommer til Arendal!

Audi Norge/Gromstad Auto – Agderposten Marked

Store deler av RS-familien er akkurat nå på Norgesturne, og Arendal venter storfint besøk. RS representerer de aller sprekeste og mest sportslige bilene fra Audi. Bilene som kommer er RS 3, RS 4, RS 6, RS Q8 og RS e-tron GT. Fellesnevneren er at de er utstyrt med det råeste av ytelsene til en sportsbil kombinert med elegant design og praktiske løsninger.

– Dette er dessuten første gang vi gjennomfører en RS-turne også med en elektrisk sportsbil i reisefølget. Det markerer en viktig milepæl og et blikk inn i fremtiden, forteller Haakon Gromstad.

Den elektriske sportsbilen RS e-tron GT går fra 0 – 100 på 3,3 sekunder og har 598 hestekrefter.
Hele 98 prosent av bilene som selges fra Audi i dag er elektrisk, og en rekke av volummodellene på bensin- og diesel er tatt ut av Audis produktutvalg i Norge.

– Vi har bevart de hvasseste sportsbilene med tradisjonelle drivlinjer. Dette er ikke volumprodukter, men en spydspiss i alt som gjelder kjøreopplevelse og ny teknologi – og vi gleder oss ordentlig til å vise frem disse til både trofaste RS-kunder og nye entusiaster, forteller Haakon Gromstad.

Mye av innovasjonene som kommer alle Audi-modellene til gode, gjøres nettopp gjennom utviklingen av RS-modellene.
Alle bilene kommer med RS-spesifikke elementer i form av motorer opp til 600 hk, RS spesifikt understell og et sportslig, markant designspråk.

– Det er bare å feste setebelte og ønske velkommen til et av høstens vakreste eventyr utstilt hos oss, avslutter Haakon Gromstad