Mer girlpower hos RSA Bil i Arendal

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Vi slår av en prat med Linn Kristin og Marietta som også har ansvaret for aktiviteter og konkurranser på Facebook og Instagram, og skjønner raskt at det kan være veldig gunstig å følge RSA Bil Arendal i sosiale medier fremover, for her skal det skje mye, og her vil man også kunne vinne flotte premier ved å delta i ulike konkurranser og aktiviteter.

Har fått drømmejobben
Marietta som er det nyeste tilskuddet hos RSA Bil kommer fra bank, der hun har jobbet med bilfinansiering. Hun har alltid drømt om å få selge biler, og nå går drømmen i oppfyllelse hos RSA Bil i Arendal.
I tillegg til å jobbe med aktiviteter og sosiale medier med Linn Kristin skal Marietta selge BYD og Maxus personbiler og varebiler, og vil styrke det allerede gode salgsteamet man finner hos RSA Bil i Arendal.

Actionhelter
Rune Jacobsen som er daglig leder for RSA Bil i Arendal har definert dere to som actionhelter, kan dere si litt om bakgrunnen for den tittelen?
– Rune er en kreativ sjef, og vi har fått litt hovedansvar for aktiviteter i butikk og spesielt i sosiale medier, så der skal det skje mye fremover, og det er nok her actionhelter kommer inn, forteller Linn Kristin.
– Det er sentralt for oss at folk kommer på besøk til oss, enten det er for å ta en kopp kaffe, for å slå av en hyggelig prat, eller kanskje for å se litt hva vi har av biler her i de flotte lokalene våre, forteller Marietta.
Så dere vil si at det å bygge relasjoner er sentralt, selv om dere kanskje ikke selger en bil, noe deler eller en service til en bil der og da?
– Vi har mange trofaste kunder som alltid har handlet bil hos RSA Bil, og mye av bakgrunnen for det er i tillegg til meget gode biler, at vi har en personlig kontakt med kundene, og at de kjenner at vi setter pris på hver enkelt, forklarer Linn Kristin.
– Det er jo mange aktører i markedet, så vi ønsker å skille oss ut her hos RSA Bil, og da er det jo sentralt at folk kommer innom her så de kan få oppleve hva det vil si at de som jobber her er ekstra hyggelige og trivelige med alle de treffer, forteller Marietta.
– Så har vi også mange flotte nye biler som vi gjerne ønsker at folk kan få bli enda bedre kjent med gjennom en prøvetur og en prat, forteller Marietta.
– Det hender jo at noen kommer fra den store parkeringa utenfor her etter de har vært på handletur, og kanskje de har et bilmerke vi ikke selger, men som de ikke får start på, og da løper vi gjerne ut for å hjelpe til, forklarer Linn Kristin.
– Vi gjør gjerne det lille ekstra så kunder skal bli godt fornøyde, forklarer Marietta.
Så man må ikke ha Suzuki, BYD, Maxus eller Isuzu for å komme hit til RSA Bil for å ta service og slikt?
– Neida, vi kan hjelpe alle slags bilmerker her hos oss, så det er bare å svinge innom RSA Bil, så skal vi hjelpe til, men det er jo lurt å ta en telefon først om det er en vanlig service, så vi er helt sikre på at det går så raskt som mulig når man avtaler en tid, forklarer Linn Kristin.

Mye å tilby
Har du bra med bilutvalg til kunder som trenger en bil Marietta?
– Ja, her hos RSA Bil kan du få alt fra bensinbil og dieselbil, via hybrider og ladbare hybrider til elbiler av mange ulike størrelser og behov. Vi har jo også et godt utvalg av bruktbiler her, og vi er gode på rask levering så sant bilen er inne på huset, forklarer Marietta.
Hva er det kunder gjerne vil ha fra ettermarkedet nå som kveldene har begynt å bli noe mørkere?
– Det er mange som kjører på veier uten veibelysning, og som vil ha litt ekstra lys på bilen, og her har vi mye bra å tilby kundene våre, forteller Linn Kristin.
– Så har vi jo kanskje opplevd i sommer at vindusviskerne ikke får vekk insekter og smuss like godt lenger, og de kan det jo være lurt å få byttet før høstens regn dukker opp, forklarer Linn Kristin.
Vi kan anbefale en tur innom RSA Bil, og at det blir hyggelig kan vi nesten garantere, selv om du kanskje ikke skal ha ny eller brukt bil riktig enda. Kaffen var god, og praten meget hyggelig.