Vi besøkte bruktbilavdelingen hos Auto-Car

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Hos Auto-Car er det en egen bygning som er dedikert for bruktbiler, og du finner normalt sett et sted mellom 40 og 50 bruktbiler hos Auto-Car, noe som gir et godt utvalg av ulike bruktbiler. Bjørn Ove Pedersen hjelper deg gjerne med å finne ut hvilken bruktbil som passer best til ditt budsjett og dine behov.

Trygghet
Det å kjøpe en bil, også en bruktbil er en av de større investeringene folk gjør, hva er det som gjør at det er bra å handle bruktbil fra Auto-Car?
– Det er en helt annen trygghet å handle fra en merkeforhandler enn det er å handle fra en privatperson, spesielt dersom det skulle oppstå noe uventet med bruktbilen man kjøper, forklarer Bjørn Ove.
– Vi selger bruktbiler med garanti som vi ordner her på huset, så her er det ikke et eksternt forsikringsselskap man må diskutere med dersom noe skulle oppstå, forklarer Bjørn Ove.
– Her har vi eget verksted og ekspertise som går over bilene og foretar en taksering av dem før de havner i bruktbilavdelingen vår, forklarer Bjørn Ove.
– Det som ofte kan være en utfordring på privatmarkedet er heftelser på biler som skal selges, og sikkerhet rundt at disse heftelsene faktisk blir betalt. Hos oss er alle bruktbiler garantert frie for alt av heftelser, noe som gir en ekstra økonomisk trygghet, forteller Bjørn Ove.
– Hos Auto-Car ønsker vi å gi våre bruktbilkunder så gode opplevelser at de har et ønske om å komme tilbake neste gang det er behov for å skifte bil, forklarer Bjørn Ove.

Bruktbilselgernes utvalgte
Vi startet med å se på en Audi e-Tron 55 Edition One fra 2019, med masse utstyr inkludert i prisen på kr 568 000. En elbil som fortsatt leverer blant de aller beste i elbilmarkedet når det gjelder ladehastighet.
En knallstilig SUV med firehjulstrekk, 360hk og en hengervekt på hele 1 800kg. For å nevne noe av alt utstyret, har den 21’’ lettmetallfelger til sommerdekkene, LED Matrix lys, 4 soners klimaanlegg, luftfjæring, B&O musikkanlegg, Apple CarPlay, ryggekamera og mye mer.
– Dette er en stor og svært komfortabel SUV å kjøre, her sitter selv de store voksne komfortabelt i baksetene, forteller Bjørn Ove.
– At en elbil leverer 1 800kg hengervekt er meget bra, og her har du et meget godt firehjulsdriftsystem som gjør at hytteveien ikke er noen utfordring, forteller Bjørn Ove.
Elbiler er svært populære for tiden, så når dette magasinet går i trykken kan vi ikke garantere at den ikke allerede er solgt.

Den neste bilen Bjørn Ove viste oss var en Skoda Octavia stasjonsvogn fra 2018 med svært lav kilometerstand. En meget komfortabel og romslig stasjonsvogn med sterk bensinmotor, automatgir, og 4×4 som sørger for god fremkommelighet. Med varme i yttersetene bak og 2xUSB tilkobling er denne bilens baksete fort en favoritt blant barna, og 2xISOfix har man også i baksetet.
– Her har du en svært god stasjonsvogn, med bare 40 000km på telleren, så den er jo så vidt innkjørt, masse plass i bagasjerommet, og 4×4 som er meget populært, forteller Bjørn Ove.
– Et anlegg fra Canton har man også lagt til fra ekstraustyrslista til denne bilen, og avtagbart hengerfeste, adaptiv cruisekontroll og Webasto har man også her, forteller Bjørn Ove.
Prislappen på Skoda Octavia stasjonsvogna viste kr 279 000.

Den tredje bilen Bjørn Ove valgte å vise fram var en meget velutstyrt Opel Astra fra 2016 med manuell girkasse og bensinmotor. Her var det bare 36 000km på telleren, så denne oppleves også som en nesten ny bil.
– Denne Astraen har faktisk Intelli-Lux LED-Matrix lys, noe som er helt fantastisk bra dersom man skal kjøre noe på mørklagte veier uten gatebelysning, forteller Bjørn Ove.
– Skinnseter med elektrisk justering, minnefunksjon og massasje er ikke dagligdags å finne i en bruktbil fra 2016, forteller Bjørn Ove.
– Her har man varme i yttersetene bak, og to USB-plugger til de som sitter bak, så baksetekomforten her er også svært god, forteller Bjørn Ove.
– Med komplett servicehefte, og masse utstyr får man her utrolig mye god bil for pengene, forteller Bjørn Ove.
Opel Astra fra 2016 med 36 000km på telleren kan bli din for kr 147 000.

Fornøyde kunder
Du nevnte at det var sentralt for dere at kundene deres skulle ønske å komme tilbake igjen, hva legger du i det?
-En kunde som er skikkelig fornøyd kommer gjerne igjen, og dermed gjør vi det vi kan for å levere gode biler og god trygghet til våre bruktbilkunder, forteller Bjørn Ove.
-Her er det også lov å komme innom for en bilprat, og for å se på utvalget vi har av bruktbiler, her er alle hjertelig velkommen, avslutter Bjørn Ove.