Norges beste på service for Hyundai i 2021

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

Alle som er kunder på et Hyundai verksted blir spurt om hvor fornøyde de er, og i Arendal bor de mest fornøyde kundene som har hatt service eller reparasjoner hos Mobile Arendal.

Kundepris
Hva tenker du om at det er kundene deres som har blitt så fornøyde at dere fikk prisen for beste kundetilfredshet for service av Hyundai i Norge?
– Det er litt ekstra stas at det er våre kunder som har blitt så fornøyde at vi får denne prisen her, forteller Henning.
– Vi jobber for at kundene alltid skal få den beste opplevelsen, og da er det jo ekstra hyggelig at kundene viser at de setter pris på servicen de får her hos Mobile Arendal, forteller Henning
– Sånn sett var det kanskje ikke en stor overraskelse at kundene våre er fornøyde med servicen de får, men at vi skulle få best score fra våre kunder og bli best i Norge var jo en svært gledelig overraskelse, forteller Henning med et smil.

Utdelt per post
Når det ikke er korona er det ofte et arrangement på nyåret, men i år ble jo Norge nesten nedstengt igjen i januar, så det var ikke noen stor samling for Hyundaiforhandlerne i vinter.
Det er vel gjerne der slike priser normalt sett deles ut?
– Ja, det stemmer, det er gjerne litt ekstra oppmerksomhet rundt slikt når alle forhandlerne av Hyundai i Norge samles, men nå begynner det jo å bli noen år siden sist vi hadde den muligheten, forteller Henning.
– Vi fikk prisen vår i posten, så det var jo ekstra hyggelig å åpne postkassa den dagen, forteller Henning med et smil.

Vi gratulerer Mobile Arendal med prisen, og håper Hyundai Norge får til en samling for forhandlerne etter hvert nå som samfunnet er mer åpnet opp, slik at de kan få sin heder og ære også blant Hyundai forhandlerne.