Årets Volvo-forhandler 2021 – Autostrada Arendal

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Marked

– Autostrada Arendal er en utrolig dyktig forhandler som hele tiden ser etter nye utviklingsmuligheter. De har et driv og engasjement som gjør at forhandleren skaper svært gode resultater, sier Rita Broch, administrerende direktør i Volvo Car Norway.

Stor anerkjennelse
– Å bli årets forhandler er den største anerkjennelsen vi som Volvo-forhandler kan få, så dette var utrolig gøy. Prisen er et resultat av en formidabel innsats fra alle våre medarbeidere og dette er en prestasjon som alle ved Autostrada Arendal kan være stolte av, sier Espen Stiansen, daglig leder hos Autostrada Arendal.

Juryens begrunnelse
Forhandleren er en del av et konsern som alltid er entusiastiske og svært lojale overfor det Volvo kommer med både av nye løsninger og konsepter. De har en energi og et engasjement som gjør at forhandleren skaper svært gode resultater på alle områder.
Årets forhandler 2021 har et engasjert og sammensveiset team som virkelig brenner for merkevaren Volvo.
Her jobber det selgere som presterer godt i sitt lokale marked med god støtte i et svært kompetent servicemarked. De har en god bedriftskultur med engasjerte ansatte. Kundene trives eksepsjonelt godt hos Årets Forhandler 2021, noe som tydelig vises i tilbakemeldingene forhandleren får.
Vinneren holder til i et flott Volvo-bygg som alltid er i henhold til Volvo sin standard. De har et servicemarked og verkstedteam med en effektiv produksjon, og de er naturligvis VPS-sertifisert.
Forhandleren ble kjøpt opp i 2019 og fikk ny daglig leder på plass året etter. Sammen med sitt team har han styrt forhandleren med stø hånd, og samtidig forbedret resultatene gjennom 2 år med pandemi.