Ny VW Polo og Ny VW T-Roc hos Gromstad Auto

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Vi skal komme sterkere tilbake med test av VW T-Roc i neste magasin, men nå skal vi se litt på hva som er nytt for VW Polo og for VW T-Roc.

Noen nyheter i nye VW Polo
En god del definerer VW Polo som en liten bil, men rusler man litt bakover i historien til VW Golf vil man oppdage at dagens VW Polo er på størrelse med VW Golf for noen generasjoner siden.
At man nå finner IQ.Light LED-Matrix frontlykter som standard utstyr på en VW Polo er nytt, og listen over standard utstyr er imponerende lang og innholdsrik. Ryggekamera, Active Info digitalt instrumentpanel, adaptiv cruisekontroll, 2-soners klimaanlegg er bare noe av utstyret som nå er standard utstyr.
Ny støtfanger foran og bak, ny grill med LED-lysstripe, nye dynamiske LED-baklyter, senterkollisjonspute mellom forsetene er noe av alt som er fornyet på nye VW Polo.

Noen nyheter for VW T-Roc
Utenpå nye T-Roc finner man nye støtfangere foran og bak, IQ.Light LED-Matrix frontlys med dynamisk lysassistent er standard på utstyrsnivå Style og R-Line. Inne finner man nye polstrede dørtrekk med myke materialer, nye setetrekk, mulighet for nye elektriske seter med minnefunksjon ved valg av skinnseter, digital cockpit kombiinstrument, ny midtkonsoll med nytt klimapanel i touch-design for å nevne noe av alt som er nytt.
Vi skal få teste diesel med 4MOTION til neste magasin, en bil som er aktuell for de som kjører mye langt, og som ønsker et fornuftig forbruk i en praktisk SUV.

Booke prøvekjøring

Gromstad Auto har både VW Polo og VW T-Roc i utstilling og som demobiler nå, så det er mulig å booke prøvekjøring og å se nærmere på dem. Du kan naturligvis også få god hjelp til å bestille en som passer perfekt til dine behov.