Vinn kinobilletter!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Den 1. april var det kinopremiere på Lange Flate Ballær 3, en film der Ford Mustang Mach-E spiller en rolle, og i den forbindelse er det Arendal Auto gir bort 5 gavekort på 2 kinobilletter til Arendal Kino på sine Facebooksider, slik at de som vil se en film i påsken kan få muligheten til det.
Dersom du velger å bruke gavekortet på å se Lange Flate Ballær 3, vil du kunne få se Øyvind som har tatt over driften av bilverkstedet Edgarasjen, og som svært stolt viser fram sin nye Mustang Mach-E til kællane, men entusiasmen tar vel ikke helt av hos kællane over en bil som ikke går i stykker, for Edgarasjen lever jo av biler som går i stykker.
Harald Zwart har regien på filmen, som er en oppfølger til Lange Flate Ballær som kom for 14 år siden.

Hos Arendal Auto kan du prøvekjøre Mustang Mach-E, og bli bedre kjent med den stilige elbilen som du kan få med 2-hjuls trekk og med AWD, og veldig god rekkevidde.