Winter Experience med Autostrada

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Lørdag 5/3 var det klart for Autostrada sin Winter Experience på Høydalsmo Isbane, der kunder kunne ta med sin egen bil og få testet den på isbanen så mye de ville. Autostrada hadde også ordnet med bilutstilling, og muligheter for prøvekjøring av biler på veien.
Over 150 bilentusiaster og 75 biler fant veien til isbanen i solskinnet denne lørdagen.

Totalopplevelse
De som har forsøkt isbanekjøring vet at det er glatt og veldig moro, og en genial mulighet til å bli kjent med bilens egenskaper når det er skikkelig glatt på en helt ufarlig måte. Dette er noe man ikke bør teste ut på vanlig vei når det er glatt, men på en isbane eller glattkjøringsbane kan man bli godt kjent med sin egen bil, og egne ferdigheter til å takle ulike utfordringer på glatta med bilen.
Autostrada hadde rigget benker med myk og varm saueull, griller og bål, god mat og drikke – slik at også pausene mellom kjøringen ble en opplevelse. Været var også virkelig med på moroa, og serverte ekte påskestemning på isbanen.
De som ønsket å være med på middag på kvelden kunne også det, og dele mat og samtale med andre bilinteresserte og likesinnede.

Ta kontakt
Det er et arrangement som Autostrada arrangerer, og Autostrada har avdelinger i Skien, Porsgrunn, Notodden og Seljord i tillegg til avdelingen i Arendal som ble med i Autostrada for 3 år siden.
På Autostrada sine nettsider kan du se ulike eventer som arrangeres av Autostrada for deres kunder, og tar du kontakt med Autostrada i Arendal kan de også ordne slik at du får en invitasjon til slike opplevelser i framtiden.
Som Autostrada skriver på sine nettsider; «Bil er så mye mer enn rekkevidde, hestekrefter og felger. Bil er drømmer, trygghet, følelser og minner. Bil er både rasjonelt og urasjonelt, hjerne og hjerte.»
Dette er et sentralt grunnlag for at Autostrada arrangerer opplevelser for sine kunder.