Bavaria Sør Arendal ordner alt, alltid

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Vi svinger innom Bavaria Sør Arendal, og får hilse på den smilende og hyggelige servicesjefen for Bavaria Sør. Bjørn Heia viser oss rundt i lokalene mens vi prater om det gode servicetilbudet hos Bavaria Sør
– Vi er stolte av at så mange hos oss har lang erfaring, både her i kundemottaket, og blant teknikerne på verkstedet, forteller Bjørn.
Vi hilser på, og tar et bilde av de du treffer på når du skal ha service på din BMW, eller du skal bestille noen deler eller tilleggsutstyr til din BMW eller MINI.

BSI og MSI
Før vi rusler videre inn på verkstedet spør vi litt om de to forkortelsene BSI og MSI, og hva de innebærer.
– BSI står for BMW Service Inclusive, og MSI er Mini Service Inclusive, som betyr at man har valgt å kjøpe service i forkant. En slik serviceavtale kan man fort spare 30-50% på litt avhengig av bilens motorisering, forteller Bjørn.
– Enten man kjøper en ny BMW eller en litt brukt BMW, kan man kjøpe med en serviceavtale, forteller Bjørn.
– Med service her hos Bavaria Sør i Arendal får man også med 24 måneders mobilitetsgaranti, og når bilen er inntil 10 år gammel eller har kjørt inntil 200 000km får man også med inntil 5 dager med leiebil dersom noe skulle oppstå innenfor mobilitetsgarantien, forklarer Bjørn.

Dersom man kjøper en slik serviceavtale kan man kanskje ikke ta service på helt tilfeldige tidspunkt?
– Bilen gir beskjed om når den vil ha service, og varsler oss, slik at vi kan ta kontakt med deg og avtale et passende tidspunkt for service, forklarer Bjørn.
– Mens bilen er inne på service kan man velge om man vil bli kjørt til en plass i nærområdet, eller om man vil låne et kontor her hos oss for å jobbe litt mens man venter, og dette gjelder naturligvis alle som har bilen på verkstedet her hos oss, forklarer Bjørn.

Har du mulighet å komme med et priseksempel på hva en slik serviceavtale kan koste?
– Her vil prisene naturlig nok variere mellom ulike bilmodeller og ulike motoriseringer, men ser man på en BMW i3, så vil man få en 4 års serviceavtale på den koster det kr 7 900. Da vil man ikke få noen regning etter en service i denne 4-års perioden, og på akkurat denne bilmodellen er det fri kilometer inkludert også, forklarer Bjørn.

Fordeler med merkeverksted
Kan du si litt om hvilke fordeler kunden får når de velger Bavaria Sør Arendal sitt merkeverksted?
– Våre ansatte, i kundemottak og på verkstedet har minimum 21 timer med kursing hvert år, men som regel blir det en god del mer, slik at de skal være best på BMW og MINI som vi reparerer og server, forklarer Bjørn.
– Vi har god oversikt over hvilke biler som skal inn til tekniske aksjoner, og vi hadde besøk av en 14 år gammel bil her, der de som var på ferie på Sørlandet hadde fått motorstopp. Da viste det seg at bilen skulle inn til en teknisk aksjon, noe som kunden ikke skal betale for, og dette løste kundens problem, og de kunne reise videre uten å måtte betale noe som helst for reparasjonen, forklarer Bjørn.
– Skulle det mot formodning oppstå noe i en del eller i noe som er reparert hos oss, så vil dette komme opp som en garantisak når nøkkelen leses av hos et autorisert BMW-verksted. Har man brukt et annet verksted må man innhente all dokumentasjon for å kunne få det på garanti, og da må alt være gjort som det skal, og være dokumentert korrekt for at garantisaken skal gå gjennom hos BMW sentralt, forklarer Bjørn.
– Det å bruke et autorisert og sertifisert merkeverksted som Bavaria Sør i Arendal gir med andre ord en god del ekstra trygghet i det lange løp, forklarer Bjørn.

Prismatch
På nettsidene til Bavaria står det noe om prismatch for verkstedtjenester, kan du si litt om hva det går ut på?
– Ja, vi hos Bavaria matcher prisen på deler og på arbeid dersom du kan vise til et tilbud fra et lokalt autorisert verksted, forklarer Bjørn.
– Vi gir prismatch på både service og på reparasjoner på alle våre BMW og MINI modeller, og som du nevnte så finner man informasjon om vår prismatch på Bavaria sine nettsider, forklarer Bjørn.

Nytt stort karosseriverksted
Vi har hørt at Bavaria Sør har investert mye i et helt nytt karosseriverksted?
– Ja, det stemmer, skulle du være uheldig og skade bilen, så vil vi hos Bavaria Sør kunne ordne alle typer skader for deg i vårt nye, moderne og store kariosseriverksted, forklarer Bjørn.
– Her på verkstedet ser du nå en som har fått ødelagt frontruta si, da er det godt å få en original frontrute, og godkjent kalibrering av all elektronikken som i våre dager er tilkoblet bilens frontrute, forklarer Bjørn.
– Mottoet for oss i Bavaria Sør er at vi fikser alt, alltid, og det skal våre kunder få oppleve når de kommer til Bavaria Sør i Arendal, avslutter Bjørn.