VW ID.4 GTX har kommet!!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

VW ID.4 GTX har en ekstra motor, noe som gjør at den får firehjulstrekk, men det gjør også at den får inntil 299hk. Da kan ferden fra 0-100 km/t gå unna på 6,2 sekunder. VW ID.4 med bakhjulstrekk har inntil 204hk med stor batteripakke. Da går ferden fra 0-100 km/t unna på 8,5 sekunder. Selv om vi ikke «testet» VW ID.4 GTX denne gangen, hadde den kun ute for fotografering, så må vi jo kunne nevne at akkurat den forskjellen er merkbar.

I Arendal
Tar du turen til Gromstad Auto i Arendal kan du også besøke VW ID.4 GTX i utstillingen, og oppleve plassen i den, studere bakseter og bagasjerom, og se på designet som er noe endret for GTX i forhold til bakhjulstrukket VW ID.4.

Bilen vi fotograferte hadde standardseter med røde sømmer, både foran og bak. Man kan bestille bilen med andre seter dersom man ønsker elektrisk justering og justerbar lengde på sitteputen, da vil man også få integrerte hodestøtter.

Selv om standardsetene ikke har like mange innstillingsmuligheter så satt vi veldig godt i setene da vi beveget oss mellom ulike foto-locations med GTX. Det kan du jo teste ut selv hos Gromstad Auto som har biler med begge sete-typene tilgjengelig i utstillingen.

I dørene og på dashbordet er det et kunstskinntrekk i fargen mørk blå med røde sømmer i GTX. I rattet er det også noe rød dekor.

Utvendig
På GTX er takreling og ventilasjonsgitter i høyglanset sort, taket er sort, og den er utstyrt som standard med 20’’ Ystad lettmetallfelger. I karosseriet er det flere lakkerte detaljer på GTX enn på ID.4 med bakhjulstrekk. GTX logoen finner man bak på bilen og på logolisten som går fra døra og over på forskjermen. De tre tåkelysene som er stående over hverandre med samme form som åpningene i ventilasjonsgitteret er også særegent for GTX.

Pris
VW ID.4 GTX starter på kr 454 200 levert Arendal for en godt utstyrt innstegsmodell, så kommer det litt an på hva du ønsker av ekstra utstyr, serviceavtale og pakker til bilen.

De som jobber hos Gromstad Auto kan hjelpe deg med å finne ut av hva slags ekstra utstyr du har mest glede av, slik at du får det utstyrsnivået på bilen som passer til dine behov.