Sang seg til bil!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Solen skinte på Torskeholmen i Grimstad, og «Syden» var nesten ferdig satt opp da vi slo av en prat med Erlend Gunstveit som nylig vant The Voice på TV2. Han kommer kjørende i sin splitter nye Ford Mustang Mach-E som var en del av premien i The Voice.
Hva slags biler har du hatt før Erlend?
– He he, det spørsmålet har jeg ikke fått før, smiler Erlend som på meget kort tid var blitt rimelig vant med intervjuer.
– Det startet vel med en Saab 9000 i sin tid, men etter hvert som jeg jobbet rundt i ulike hager og parkanlegg ble det straks mer behov for varebil/pickup, så det har jeg hatt litt ulike versjoner av. Akkurat nå har jeg en Isuzu D-Max som jeg kan trekke 3,5 tonn med, forteller Erlend.
Har du rukket å kjøre Ford Mustang Mach-E noe særlig enda?
– Har ikke rukket å kjøre den veldig mye enda nei, det er jo ikke så mange dagene siden jeg fikk den, svarer Erlend.
– Den er skikkelig kjapp da, det har jeg rukket å oppleve, sier Erlend med et smil.
– Så ligger den veldig godt på veien, stabil og god på ulike underlag, så den er god å kjøre, forteller Erlend.

The Voice
Hvordan var egentlig opplevelsen med hele The Voice sirkuset?
– De innledende rundene var avsluttet i november, men ble ikke sendt på TV før i januar, så det var jo en lang pause for oss som deltok fra november til april, forteller Erlend.
– I April visste jeg ikke om noe mer enn at jeg skulle delta på minimum 1 sending, men det kunne jo blitt slutt etter den, for folket bestemte jo hvem som skulle få gå videre i Live-sendingene, forklarer Erlend.
– Men så kom jeg jo videre, og det var ikke helt lett der og da når man opptrådte for nærmest tom sal at det var et stort publikum, det var noe som sank inn litt mer underveis når man merket all responsen, og hørte tallene, forteller Erlend.
– Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at jeg skulle vinne, men det var jo helt fantastisk moro, forteller en smilende Erlend.
Var det bare show og moro, eller følte du at du fikk noe igjen for å være med, sånn bortsett fra platekontrakten og bilen du vant?
– Det var helt utrolig lærerikt, og man fikk så mange gode og konstruktive tilbakemeldinger fra alle i produksjonen og ikke bare min gode mentor Matoma, forteller Erlend.
– Det var jo så knallflinke folk som spilte i band, og mange gode folk i andre roller, så det var rett og slett fantastisk lærerikt, forteller Erlend.
Nå blir det vel noen turer inn til Oslo fremover?
– Jada, Mustangen skal nok få kjørt seg, for det blir litt møtevirksomhet med Universal Music fremover for å planlegge alt som skal skje, forteller Erlend.
Jeg ser det er en dress i bagasjerommet ditt, skal du opptre nå etterpå?
– Nå skal jeg en tur for å synge i en begravelse, så da må dressen være med, forteller Erlend.
Vi gratulerer med seieren i The Voice, med lekker bil og med platekontrakt, og ønsker Erlend lykke til videre med alt som skal skje fremover!