Mange utleveringer av Ford Mustang Mach-E

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Daglig leder Dagfinn Noddeland leverte ut en splitter ny Ford Mustang Mach-E allerede mandag 10/5, og kan fortelle at det kommer til å bli mye å gjøre fremover når det gjelder utleveringer av nettopp denne bilen til alle som har bestilt den.

Pandemi
Det har ikke vært så lett for Ford å være så forutsigbare som de bruker å være for akkurat Ford Mustang Mach-E, for rett etter verdenslanseringen av bilen dukket det opp en pandemi, som har påvirket ulike land ganske ulikt. Det som er likt med pandemien i ulike land er uforutsigbarheten og perioder med nedstengte fabrikker.
Men framover nå blir det bra med leveringer av Ford Mustang Mach-E til Norge og til de som har bestilt bil fra Arendal Auto.

Gleder seg
Dagfinn kan fortelle at det er mange kunder som gleder seg, for det er jo en veldig stilig og praktisk elbil de har bestilt seg, med lang rekkevidde, god plass og et lekkert design. Som takk for tålmodigheten får de som bestilte bil tidlig ett ekstra års abonnement hos IONITY, slik at dette blir den rimeligste plassen å hurtiglade. IONITY har også de raskeste hurtigladerne på lademarkedet.
Nå har også Arendal Auto fått sin egen demobil som det er mulig å booke prøvekjøring av, før har man delt litt på noen førproduksjonsmodeller med noen andre forhandlere som kunder har kunnet teste når den har vært i Arendal.
Dagfinn kan også fortelle at de som bestiller og spesifiserer en bil i dag som det ikke allerede finnes en tilgjengelig tilsvarende bil av, må vente til høsten med å få sin bil. Det finnes en del ferdig produserte biler i Europa og på vei til Europa, så om en av de spesifikasjonene passer kan man få bil raskere.

Flere varianter
Man kan få Ford Mustang Mach-E med to ulike batteripakker, som naturlig nok gir ulik rekkevidde og antall hk man kan hente ut. Man kan også få bilen med bakhjulstrekk eller med AWD.
Vi ser fram til å få testa rekkevidden i sommer, som etter WLTP-målinger ligger inntil 610km for modellen med bakhjulstrekk og stor batteripakke.
Book deg tid for prøvekjøring av Ford Mustang Mach-E hos Arendal Auto, og slå av en prat med de som jobber der dersom du vil ha en av de ledige bilene som er på vei til Europa nå.