Skoda Enyaq på besøk annenhver uke

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Hos Gromstad Motor Stoa finner du bilen i partallsuker. Dette magasinet kommer ut i slutten av uke 6, den 12/2 og 13/2, og da er bilen på besøk. Neste sjanse er i uke 8 som starter mandag 22/2.

Dette er en bil man kan få se på, sitte i og ta på og få litt mer følelsen av hvordan bilen er mer fysisk. Det er en ting å se bilder, eller å se en bil på avstand, men noe ganske annet å kunne sette seg inn i den, kjenne på forsetene, holde i rattet og få mer følelse med bilen.

For de som ikke har satt seg inn i Enyaq enda kan vi avsløre at setene er vel så gode som de ser ut som, med rikelige innstillingsmuligheter. Det er meget god plass i baksetene og bagasjerommet er også meget romslig. Veldig kjekk delelektrisk løsning for hengerfestet.

Vi kan anbefale en tur til Gromstad Motor Stoa for å bli bedre kjent med Skoda Enyaq

Smittevern
Med over 200 besøkende første uke bilen var på plass ivaretar Gromstad nøye smittevernregler, slik at alle som setter seg inn i bilen først tar på seg hansker og munnbind. Avstand ivaretas der 1 og 1 får personlig gjennomgang av bilen, og lister føres i tilfelle man skulle få behov for å komme i kontakt med besøkende i etterkant.

Flere ulike versjoner av Enyaq
ENYAQ iV 50: har et batteri på 55 kWh (netto: 52 kWh), da får du 148hk, bakhjulsdrift og en rekkevidde på opptil 340 km. Det forventes at denne varianten kan leves til kunder: 2. halvår 2021 – prisen på denne varianten starter fra kr 350 920.

ENYAQ iV 60: har et batteri på 62 kWh (netto: 58 kWh), da får du 180hk, bakhjulsdrift og en rekkevidde på opptil 390 km. Det forventes at denne varianten kan leves til kunder: 1. halvår 2021 – prisen på denne varianten starter fra kr 389 920.

ENYAQ iV 80: har et batteri på 82 kWh (netto: 77 kWh), da får du 204hk, bakhjulsdrift og en rekkevidde på opptil 528 km. Det forventes at denne varianten kan leves til kunder: 1. halvår 2021 – prisen på denne varianten starter fra kr 451 920.

ENYAQ iV 80X: har et batteri på 82 kWh (netto: 77 kWh), da får du 265hk fordi du har enda en elektrisk motor og firehjulsdrift og en rekkevidde på opptil 460 km. Det forventes at denne varianten kan leves til kunder: 2. halvår 2021 – prisen på denne varianten starter fra kr 480 920.

På et senere tidspunkt vil det også komme Enyaq i coupéutgave, som da vil ha et mer skrånende tak bak på bilen, og det vil også komme en RS-utgave som kommer til å få hele 310hk og 4×4.

Vi gleder oss veldig til å få teste Skoda Enyaq i mars/april en gang når demobilen er på plass.