Norges beste selger!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

– Man er helt avhengig av et stort og godt team rundt seg for å kunne vinne en pris som dette, forteller Jon Arnfinn.
– Karosseri- og lakkverksted og mekanikere sørger for at ekstrautstyr som bøyler, lamper og spoilere blir montert på varebilene i rett farge og til rett tid. Dermed kan kundene hente stilige ferdig utstyrte biler til bedriften sin.
– Når kunder opplever rask og god service, kommer de også gjerne tilbake når de skal ha seg en ny varebil, så uten et stort og godt team rundt selgeren så blir det ingen pris for «beste selger», forteller Jon Arnfinn.

Tilpasser varebilene lokalt
Hos Bertel O. Steen Agder kan du få tak i alt fra den kompakte varebilen Mercedes-Benz Citan, til den store varebilen Sprinter, og minibusser.

Den profesjonelle varebil-leverandøren jobber lokalt med å utstyre, innrede og dekorere varebilene etter kundens eget ønske.

– Vi sørger for alt fra innredning til dekor på bilene, så kunden trenger i utgangspunktet bare å besøke oss, så ordner vi med alt som skal til for at de får en varebil som fungerer optimalt for formålet, forteller Jon Arnfinn.

– Vi samarbeider med Etac Bil AS på innredning til varebiler fra leverandøren Bott, og ettersom Etac AS holder til lokalt kan kunden få spesialtilpasset innredning i varebilen etter eget ønske og kan følge opp prosessen dersom de ønsker det. Ellers gjør jo vi naturligvis alt dette med oppfølging av Etac Bil AS for kunder som ønsker det, forklarer Jon Arnfinn.

– Når det gjelder dekor samarbeider vi også med lokale bedrifter, slik at man har lite reisevei for å følge opp arbeidet som gjøres med varebilen, da får man god oversikt og kontroll i hele prosessen, forklarer Jon Arnfinn.

Lagseier
Hva tenker du om å vinne prisen «Norges beste selger» i din kategori?

– Det viser jo at vi gjør mye riktig her hos Bertel O. Steen Agder, men først og fremst viser det at vi har et stort og godt team som jobber veldig godt sammen slik at vi får fornøyde kunder, sier en stolt Jon Arnfinn.