Auto-Car AS i Arendal blir HONGQI-forhandler

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

En gledens dag
– Jeg er svært fornøyd med at vi er blitt vurdert til å holde et så høyt nivå at vi nå blir eksklusiv HONGQI-forhandler i østre del av Agder. Ja, dette er en gledens dag! Nå blir det lett for alle interesserte å prøve denne flotte bilen, og ikke minst få personlig service og oppfølging etter kjøp. Vi har allerede fått mange henvendelser fra kundene våre om HONGQI E-HS9, og det er tydelig at det fortsatt er viktig for mange å se og prøve denne bilen før kjøp, sier Jarl Helge Venemyr, daglig leder hos Auto-Car.

Spennende merke
– Vi har stor tro på at HONGQI E-HS9 vil passe godt for mange i vårt område. HONGQI er et spennende merke, og E-HS9 er rett og slett en imponerende bil, sier Jarl Helge Venemyr, som er blant de få i Norge som har sett den oppsiktsvekkende elbilen med egne øyne.
– Med en pris på litt over 600.000 for en stor og flott syvseters elbil med lang rekkevidde, firehjulstrekk og masse teknologi og utstyr inkludert får man rett og slett utrolig mye elbil for pengene, noe vi vet er veldig viktig i Norge.
– Vi ser at interessen for elbiler generelt er stor, og øker måned for måned. Jeg er meget fornøyd med at vi nå skal selge dette premium-merket, og har tro på at dette blir en suksess her i Agder, sier Venemyr.

Venemyr forteller at han regner med å ha de første demobilene tilgjengelige på sensommeren, og at de første kundene vil kunne få levert ut bilen allerede i år:
– Importøren planlegger at vi skal ha demobil tilgjengelig for prøvekjøring etter sommerferien, og at de som bestiller tidlig vil kunne få bilen allerede i fjerde kvartal i år.

Stor interesse og god geografisk dekning
– Den store interessen for å bli HONGQI-forhandler viser at norske forhandlere har stor tro på HONGQI som merke. At vi nå har fått Auto-Car som forhandler vil være avgjørende for at HONGQI blir tilgjengelig for folk flest i østre Agder sier Knut G.H. Aas, administrerende direktør i HBI Norge AS.

Erfaren elbilforhandler
– Auto-Car er meget kompetente på elbiler etter mange års erfaring og gode resultater med salg og service av elbiler for andre merker, noe som har vært viktig for å sikre at kunden får svært god oppfølging også etter kjøpet, avslutter Aas.