Premieredager for Isuzu D-Max hos RSA Bil

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Du kan få Isuzu D-Max som Extended Cab eller som Double Cab, avhengig om du vil ha mer plass på planet og hele 1047kg nyttelast, eller om du vil ha mer plass i førerhuset og 995kg nyttelast.

Uansett karosserivariant vil din nye Isuzu D-Max kunne trekke med seg inntil 3 500kg bak på hengerfestet, noe som er svært sentralt for en arbeidsbil som dette er.

Taklast på inntil 100kg kan man også ha på denne 5,265 meter lange pickupen.

Nyutviklet motor
Isuzu D-Max leveres med en nyutviklet Euro 6D motor på 163hk og en optimalisert automatgirkasse som drar maksimal nytte ut av motoren.

4×4 er obligatorisk for en pickup, og i Isuzu D-Max får du 4×4 med lavserie og sperrer, i tillegg til 24cm bakkeklaring, slik at fremkommeligheten blir suveren. Vadedybde på hele 800mm gjør at man ikke trenger å være redd for litt vann der man kjører.

Mye utstyr
Infotainmentskjermen er på hele 9 tommer, og når du har koblet på mobilen med blåtann får du Apple CarPlay eller Android auto trådløst. USB-kabel kan man også bruke om man vil lade mobilen mens man bruker Google Maps eller Spotify.

Adaptiv cruisekontroll gjør de lange turene til en fryd, og regnsensor sørger for god sikt i dårlig vær. Bi-LED automatisk nær-/fjærnlys bidrar til ekstra god komfort på mørke veier.

Ryggekamera er kjekt når man skal parkere eller rygge mot last man skal ha med seg. Setene man sitter i er av skinn, og er 8-veis elektrisk justerbare. Rattet er også skinntrukket.

Omfattende sikkerhetsutstyr
Kollisjonsvarsling hjelper deg å unngå kollisjoner, nødbrems for bykjøring stanser bilen om en fotgjenger eller bil skulle finne på noe uforutsett. Aktiv filholder og filskiftvarsel hjelper deg å ikke komme over i motgående kjørefelt eller utenfor veien på langturen.
Med trafikkskiltgjenkjenning vil du alltid vite hvilken fartsgrense som er på stedet der du kjører.
Bilen har også 8 airbagger, sånn i tilfelle noe skulle klare å skje på tross av alt sikkerhetsutstyret som hjelper til å passe på deg.

Priser fra kr 449 900, og tilbud om leasing fra 2 990 eks mva per mnd.

Nye Isuzu D-Max opplever du hos RSA-Bil i Arendal.