Skoda Octavia – heftig kampanje!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Hva kan det komme av at Skoda Octavia er Norges mest solgte stasjonsvogn?
Vel, vi våger oss på å mistenke plass, utstyrsnivå og pris i tillegg til et utseende som er lett å like.

Plass
Bagasjerom er ofte sentralt for familier, og Skoda Octavia har hele 610 liter med plass opp til bakseteryggens topp, og enda mer om man laster høyere og bruker sikkerhetsnettet for bagasjen.
Baksetene har også god plass, her er det også romslig for voksne folk, både med tanke på hodeplass og kneplass.
I forsetene har de aller fleste biler god plass, og det har man også her i Skoda Octavia.

Utstyrsnivå
Kampanjemodellen tar utgangspunkt i en Skoda Octavia Style med 184hk dieselmotor og 4×4 og DSG automatgir. Så legger man til navigasjon, transportpakke og avtagbart hengerfeste, vinterpakke og parkeringsvarmer, businesspakke, digitalt instrumentpanel, full LED og adaptiv cruisekontroll.
Ettersom Skoda fyller 125 år, får du også med fra Gromstad Motor Stoa 17 tommers vinterhjul, holdere til tablet i baksetet, skvettlapper og bagasjeromsmatte.
Skal man si dette kort og kjapt må man oppsummere med at bilen er meget godt utstyrt.

Pris
Kampanjemodellen kan du nå få for kr 399 000. Du kan også velge å lease den, noe Skoda kaller for privatleie, og da er det kr 2 990 i måneden om du har et innskudd inkl etableringsgebyr på totalt kr 75 300. Avtalen går da over 3 år og du kan kjøre inntil 45 000 kilometer med bilen.

Kjøreopplevelse
Vi tok bare med Skoda Octavia på en ørliten tur for å knipse litt bilder av den, men opplevde bilen som stille og komfortabel. Samtidig gir de 184 dieselhestene et godt dreiemoment. Kjører man i hastigheter mellom 60-80 km/t vil man kunne oppnå et forbruk under 0,5 liter på mila, og litt over om man skal kjøre i 100-110 km/t.

Begrenset antall
Denne kampanjen gjelder et begrenset antall biler som er kjøpt inn til Norge før verdien av den norske krona stupte.
Hos Gromstad Motor Stoa kan du teste denne bilen, forsøke barnesetene i baksetet og oppleve hva bilen leverer av plass og kjøreegenskaper på egenhånd.