A-klasse har nå kommet som ladbar hybrid!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Mercedes-Benz A-klasse er i utgangspunktet en særdeles kjøreglad og komfortabel bil til å være en bil som ikke er så stor. Plassen er såpass godt utnyttet at baksetet er anvendelig også for voksne. Bagasjerommet har en hyggelig størrelse, og bilens design innvendig og utvendig gjør at du får en super og lekker Mercedes-Benz for en hyggelig pris.
A-klasse var også den første bilen fra Mercedes-Benz man kunne snakke til med «Hey Mercedes» og be den om å utføre oppgaver eller åpne menyer.
På den ladbare hybriden går ferden fra 0-100 km/t unna på 6,6 sekunder, noe som er raskere enn om du velger bilen med 190hk bensinmotor! Systemeffekten for den ladbare hybriden er på 218hk, som leverer 450NM! Priser fra 406 900 + frakt/levering.
Agder Bil rakk akkurat å få klargjort sin A-klasse 250 e slik at vi fikk tatt et par bilder av den rett før deadline for dette magasinet, og vi gleder oss stort til å få bli bedre kjent med den etterhvert. Da kommer naturligvis en mer fyldig rapport om bilen!