Audi e-Tron Sportback – nå i Arendal!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Da vi skulle sette bilen klar til fotografering fikk både Haakon Gromstad og Jørn Tunsberg oppringninger fra ivrige kunder. Derfor ble det også slik på fotografiet.

Design
Forskjellene på en Audi e-Tron og en e-Tron Sportback er designet bak på bilen, men det er også såpass forskjellig at bilene får ulike utrykk. Det er mange som raskt har blitt glade i den sportslige Coupéformen også på biler i SUV-segmentet, og det er mange som allerede har bestilt seg en e-Tron Sportback som gleder seg til å få den med seg hjem.

Mest registreringer i Norge
Salg og registreringer henger tett sammen, og den mest registrerte bilmodell i januar og februar var Audi e-Tron. Mars er ikke over når dette skrives, men ut fra registreringstallene 29/3 blir Audi e-Tron Norges mest registrerte bil i mars også.

I februar ble det registrert 1 171 Audi e-Tron, og den nest mest registrerte bilmodellen var VW Golf med 760 biler. Slår man sammen januar og februar ble det registrert hele 2 073 Audi e-Tron. I mars ble det registrert 1 681 Audi e-Tron, noe som gir et registreringstall hittil i år på 3 754 biler. Det er forholdsvis langt foran andreplassen på registreringsstatistikken i år der Volkswagen Golf befinner seg med 1 959 registrerte biler i årets første 3 måneder.

Ikke så rart at telefonene til Haakon Gromstad og Jørn Tunsberg hos Gromstad Auto ringer titt og ofte.

Vi skal komme sterkere tilbake med en større sak om Audi e-Tron Sportback som man kan få fra kr 521 000 for Launch Edition av e-Tron 50 Sportback. Man kan også få den med mer utstyr og større batteripakke.