Varebilen Maxus e-Deliver3 er bygget fra grunnen av som elbil!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Daglig leder hos RSA BIL i Arendal, Rune Jacobsen gleder seg over at Maxus kommer med elektrisk varebil med opptil 320 km rekkevidde, og opptil 1 000 kg nyttelast, hengerfeste, taklast og i størrelser som mange håndtverkere og bedrifter ønsker seg.
– Det er ingen tvil om at Maxus e-Deliver3 blir en viktig bil for svært mange bedrifter som kjemper om anbud, for det kreves stadig mer bærekraft i anbudskonkurranser, sier Rune Jacobsen
– Med CCS-hurtiglading kan man få ladet fra 0-80% på 45 minutter, og på veggladeren hjemme eller på bedriften lades bilen opp over natta, forklarer Rune.

To størrelser og to batteripakker – fantastiske priser
Varebilen e-Deliver3 kommer i to ulike lengder, en normal versjon som er 4,55 meter lang og med et varerom som svelger unna 4,8 kubikkmeter.
Så har du lang versjon som er 5,14 meter lang og som får med seg hele 6,3 kubikkmeter baki varerommet.
Prototypen vi fikk hilse på i Drammen var en lang versjon, og varerommet var stort!
Maxus e-Deliver3 i normal lengde med 35 kWt batteripakke koster fra kr 288 900 ferdig levert i Arendal, og har en nyttelast på 860 kg, også kan man jo søke om ENOVA-støtte og få kr 50 000 i retur fra ENOVA på alle størrelser av e-Deliver3!
Vil man ha normal lengde og 52,5 kWt batteripakke som gir 320 km rekkevidde så starter den på kr 328 900 levert Arendal. Nyttelasten er på 900 kg for denne. Da snakker vi kr 278 900 når man har mottatt ENOVA-støtten.
Lang versjon med 35 kWt batteripakke koster fra kr 318 900, og den har en nyttelast på 1 000 kg. Lang versjon med 52,5 kWt batteri koster fra kr 358 900, og nyttelasten her er på 970 kg.
– Det viser seg at de aller fleste vil ha den store e-Deliver3 med stor batteripakke, forteller Rune.
– Vi fikk inn 3 bestillinger her nå nettopp på den, og på landsbasis er vi nå snart oppe i 400 forhåndsbestillinger, sier Rune før lunsj fredag 6/3.
Hva kommer det av at denne varebilen utløser en ENOVA-støtte på hele kr 50 000?
– Ett av kravene er antall hestekrefter som varebilen leveres med, og Maxus e-Deliver3 kommer med 122 hk som kreves for å kunne få ENOVA-støtte på kr 50 000, forklarer Rune.

Moderne løsninger
Bak får Maxus e-Deliver3 sidehengslede bakdører, og skyvedør på bilens høyre side.
Automatgir er standard, og det er en stilig vribryter du bruker for å velge gir.
Når du vrir om til revers får du fram bilder fra et godt ryggekamera i infotainmentskjermen.
– I varerommet kan man få spesialkontruerte løsninger for de som driver med catering av varm eller kald mat, forklarer Rune.
– Her ligger løsninger for agregat og alt klart, og det er lett å ta traller med mat inn og ut av varerommet, forteller han.
Når ser dere for dere at de første kundene kan hente sin nye Maxus e-Deliver3 fra RSA BIL Arendal?
– Vi er trygge på at det bør kunne skje i august når man tar høyde for dagens situasjon i verden, forklarer Rune.
Vil du bestille Maxus e-Deliver3 til din bedrift tar du kontakt med RSA BIL i Arendal, så hjelper de deg å velge den varianten som dekker dine behov best mulig.