Opplev VW Golf 8 hos Gromstad Auto!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Første modell ut er mildhybriden med 150hk, Style utstyrsnivå og et forbruk i følge WLTP-målenormen ligger på 0,59 liter på mila. Pris fra 399 900. Her er hengervekt på opptil 1500kg, taklast og skiluke på plass.
Til sommeren regner man med det blir mulig å kunne bestille den nye Golf 8 med ladbar hybrid med 2 ulike motorvalg, en med 204hk og en med 245hk som får bære GTE-navnet videre.
For de som vil ha enda mer sportslig versjoner av VW Golf, så kommer også GTI og R med henholdsvis 245hk og 320hk.
-Vi regner med at andre motorer og utstyrsversjoner av Golf 8 kan bestilles fra sommeren og med levering sommer/høst, sier Lars Gommerud som er salgssjef for VW hos Gromstad Auto.

Bør oppleves
Med helt nytt fjæringsoppsett, og nye kjøremodus som virkelig gir stor forskjell mellom comfort og sport er dette helt klart en bil som bør oppleves og prøvekjøres. Ta med bilen til en litt vanskelig og svingete vei, og sett den i sportsmodus. Etterpå cruiser du litt på motorveien. Da vil du skjønne hva jeg mener med at dette må oppleves!
Cruisekontrollen kan også hjelpe deg med å holde den til enhver tid gjeldende hastighet fordi bilen kjenner igjen skilt, og endrer hastigheten på cruisekontrollen dersom du lar den få lov til dette. Inn mot en rundkjøring vil også Golf 8 kunne redusere farten slik at du selv slipper å bruke bremsepedalen.
Demobilen hos Gromstad Auto har fått på IQ-Light LED Matrix med dynamisk lysassistent, så har du muligheten bør jo det helt klart testes på kvelden når det er mørkt ute!
Innovision Cockpit betyr helt nye skjermer og knappesystemer, og gjør at innsiden er helt ny. Det drar Golf 8 nærmest en klasse opp når det gjelder førermiljø og moderne løsninger. Dette bør også oppleves, og nå kan du det hos Gromstad Auto.