Elbilen Peugeot e-208 kan nå prøvekjøres!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Peugeot 208 ble kåret til «Car of the Year» av en europeisk jury med medlemmer fra 23 europeiske land og totalt 60 jurymedlemmer. Rune Korsvoll er det norske jurymedlemet.

Ulike utstyrsnivåer
Den tøffe lille elbilen Peugeot e-208 kan du få i 4 ulike utstyrsnivåer.
Innstegsmodellen kalles ACTIVE, den starter på kr 264 600 og har sentralt utstyr som LED frontlys, automatisk klimaanlegg og det utrolig stilge i-Cockpit.
ALLURE, GT LINE og GT er de tre neste ustyrsnivåene. GT LINE har ryggekamera, navigasjon, delskinn og full LED frontlys med fjernlysassistent og 17’’ alufelger og koster fra 296 600.

Bra rekkevidde og rask lading
Ut fra WLTP-målenormen skal Peugeot e-208 ha en rekkevidde på inntil 340 km. Fordi batteriene har varmestyring kan de lades med en hastighet på opptil 100kW. Batteripakken er på 50 kWt.

Bør oppleves
Du bør ta turen til din nærmeste forhandler og prøve Peugeot e-208 selv, for i-Cockpit og sportsmodus er noe man må prøve ut for å kjenne på og se det selv. I sportsmodus får du tilgang på alle hestekreftene i den elektriske motoren, og 0-100 tar da 8,1 sekunder.
Designet utenpå er også så tøft at bilder ikke helt klarer å få fram alle de stilige detaljene du kan oppleve ved å se bilen live hos forhandleren din.
Komforten bilen leverer er også noe man bør oppleve for å forstå.