Renaultkunde i 63 år!

Hans Vidar Levinsen – Agderposten Medier

Birger viser meg et bilde på mobilen sin, en Renault-4CV som ble produsert fra 1941 til 1961. Den ble hans aller første nye Renault i 1957.

Aldri noe problem
Etter alle disse 63 årene har Birger aldri opplevd et problem med noen av sine biler fra Renault, og da har han heller aldri sett noen grunn til å endre bilmerke. De siste 63 årene har han aldri kjøpt en ny bil av et annet merke enn Renault.
Han viser meg et par lekre cabrioleter han har eid, så det har vært mange ulike biler fra Renault i Birger sin garasje.
– Nei, du vet at når du har kjøpt samme merke i 63 år, og aldri har opplevd en eneste reklamasjon eller overraskende reparasjon på alle de årene, da bytter man jo ikke merke, forklarer Birger.
– Vi har kjørt mye bobil nedover Europa, og jeg har kjørt mye lastebil, så jeg har vel tilbakelagt langt over 1 500 000 kilometer på veien, og da setter man pris på at kvaliteten og driftssikkerheten i den bilen man har er god, sier Birger.
– Det vrimler jo av Renault nedover i Europa, så det er nesten litt underlig at ikke flere i Norge har oppdaget dette bilmerket enda, men det begynner jo å hjelpe litt på nå, sier Birger med et smil

Ny Zoe
Birger skulle denne dagen få seg en ny og fin Renault Zoe, og han har levert inn en Zoe som ikke var så gammel i innbytte, så han er ikke ukjent med elbil.
– Jeg kom lenger enn det fabrikken antydet med forrige Zoe, så jeg er godt fornøyd med den gode rekkevidden på denne nye, forklarer han.
– Så er det jo litt moro med noe nytt, og de har jo virkelig fått frisket opp både fronten og interiøret på nye Zoe, smiler Birger.
Bjørn Øyvind Hoff hos Auto-Car hjalp Birger med å få aktivert bilens app på mobilen, så de måtte nesten få litt fred fra oss så Birger kunne få komme seg hjem med sin nye Renault Zoe.