Et flott sted å jobbe

Tore Myrberg, Agderposten Medier
Bavaria i Arendal er ikke bare et sted man kjøper flotte biler. Det er også et flott sted å jobbe.

Nylig mottok BMW- og Porsche-forhandleren på Stoa et synlig bevis fra «Great Place To Work» om at de er en av Norges beste arbeidsplasser.
– Man blir stolt av en slik utmerkelse, og ikke minst imponert over innsatsen de ansatte legger ned. Man kan ikke få til dette alene som leder. Hele teamet må bidra, sier daglig leder Stig Kvade hos Bavaria Arendal.

Viktig å ha det bra
For å kunne få en sertifisering gjennom «Great Place To Work» må man ligge helt i toppsjiktet på hvordan de ansatte opplever arbeidsplassen. Dette er igjen viktig for å kunne yte kundene den servicen de fortjener.
– Det er viktig at medarbeiderne har det bra på jobb. Derfor er det med stor ydmykhet at vi har mottatt denne. Samtidig vet vi at vi har ting å jobbe videre med, sier Kvade.
Og kanskje er det nettopp trivselen på arbeidsplassen som førte til at Bavaria Arendal i fjor før første gang klarte å selge over 200 premiumbiler i løpet av ett år.
– Vi er et team, og alle ansatte legger ned en fantastisk innsats. Det ser vi også gjennom hva vi klarer å oppnå, sier Kvade.

Alle med til Tyskland
Som en premie for de gode resultatene man har klart å oppnå, venter det om en måneds tid en tur til Tyskland for alle ansatte.
– Det har vært en drøm å kunne gjøre dette. Dette er ikke bare en premiering av de ansatte. Det er også en investering i hver enkelt person. Den entusiasmen og gleden man får etter en slik tur er verdt mange ganger mer enn det koster. Det blir en fantastisk opplevelse som alle vil huske i lang tid.
For det er ikke lite de skal rekke i løpet av en helg.
– Det blir tett program med fokus på bil, mat og drikke. VI skal på fabrikkbesøk i München, besøke BMW Welt og BMW museet. Og vi skal spise middag i Olympic Tower, man kommer heller ikke utenom et bryggeribesøk når man er i Bayern.