Hentet «Den Gylne Hammer» til Arendal

Tore Myrberg, Agderposten Medier
Jubelen sto i taket da det ble klart at bilskadesenteret hos Gromstad gikk helt til topps i Møller-gruppens kåring for 2017. Dermed kunne de stolt ta med seg trofeet «Den gylne hammer» hjem til Arendal.

Dette er femte året Møller-gruppen deler ut prisen, og bilskadesenteret hos Gromstad Auto har også tidligere vært nominert til prisen.
– Vi er utrolig stolte av å klare å vinne den gjeveste prisen. For her konkurrerer vi med de store forhandlerne på Østlandet. Flere av disse er dobbelt så store som oss, sier Svein Erik Olsen, som er leder for bilskadesenteret.

En team-innsats
Siden man har vært så nærme ved flere anledninger tidligere, har et samlet team jobbet hardt for å få på plass de siste detaljene for å kunne klatre helt til topps som årets skadeverksted.
– Det er flere elementer som må være på plass. Man skal ha bygd team, kunne dokumentere god kundefornøydhet og ha en tilfredsstillende økonomi. Vi har jobbet bevisst med å forsøke å nå toppen. Det har gått på å kneppe opp et hakk og bli enda flinkere på detaljer, sier Olsen.
Nettopp det å bygge opp gode skadeteam, er helt vesentlig i jobben som gjøres.
– Det at vi har team som jobber på tvers av alder og erfaring er en stor styrke. Det gir også lærlingene som er hos oss en bratt lærekurve og god opplæring. I teamene jobber de sammen med de eldste og mest erfarne.

Dekker tre merker
Bilskadesenteret er et skadeverksted for Volkswagen, Audi og Skoda, og har samlet alt av nødvendige tjenester under samme tak.
– Det er ikke så mange som har alt av funksjoner samlet under ett tak. Fordelen er at vi nå har en stab på 21 på denne delen, og alle disse hjelper hverandre for å gjøre en best mulig jobb.
Olsen kan ikke understreke sterkt nok hvor viktig det er med fornøyde kunder når bilen først må innom et bilskadeverksted.
– Fornøyde kunder er trofaste kunder, så dette har vi hatt fokus på lenge. Vi var faktisk det tredje verkstedet i Møller-gruppen i Norge som ble godkjent som skadespesialist.

Gjev premie
En slik prestasjon gikk heller ikke ubemerket hen i bedriften. For med seieren i boks, ble det bestilt kake til hele bedriften.
– Og vi er jo 97 ansatte, så det ble en stor kake.
I tillegg følger det med en premie hvor fem personer får reise til Nürburgring en full weekend for å oppleve et langdistanseløp. Her ble fire fra verkstedet trukket ut til å være med Svein Erik Olsen dit.
– De som blir med er Johan Totland, Peter Krawczyk, Tor Jacob Myhre og Preben Myhre. Det er jo hyggelig både for oss som skadeverksted og for de som er trukket ut til å være med at det er en gulrot å strekke seg etter. Dette blir en positiv ting som løfter alle opp, og som gjør alle stolte når vi sånn som nå har vunnet «Den Gylne Hammer», avslutter Svein Erik Olsen.