Bilmessen en fulltreffer

Jens P. Christensen, Agderposten Medier
– Sørlandets Bilmesse 2017 er uten tvil den best besøkte til nå. Vi er veldig fornøyde.
Det sier Dag Rekdal i Aust-Agder Bilbransjeforening som arrangerte stormønstringen i Sparebanken Sør Arena. Messen ble en fulltreffer både for utstillerne og publikum.

– Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra merkeforhandlerne. De kan melde om godt salg på messen, og mange forteller at de har travle dager foran seg med oppfølging av avtaler som ble gjort de to messedagene. Det viser at messen øker interessen og utløser kjøpelyst, sier Rekdal, og legger til at også de andre utstillerne var svært tilfreds med messen.

Trivelig møtested
– Vi har også inntrykk av at publikum trivdes. Jeg hørte ikke en eneste negativ kommentar de to hektiske dagene, og det er tydelig at bilfesten også et blitt et trivelig møtested hvor folk treffer kjente og hygger seg sammen mens de studerer bilene, sier han.
Rekdal forteller at det omfattende arrangementet gikk helt knirkefritt. Det var stor aktivitet og mange benyttet seg av muligheten til å prøvekjøre de nye modellene.

Hedret veteraner
Nytt av året var en veteranbilparade, hvor hver av merkeforhandlerne var representert med en fin gammel årgang. De elleve velholdte veteranbilene var gjenstand for stor oppmerksomhet og beundring. Publikum kunne stemme på sin favoritt og etter flere hundre opptelte stemmer ble vinneren kåret: En usedvanlig strøken 1971 modell Opel Rekord Coupé tilhørende Kjell Inge Askeland fra Arendal.
Stor oppmerksomhet fikk også bilpleiestanden hvor mange bileiere fikk svært gode tips for vedlikehold av bilen.