Tøff i gata – gøy på landet

Lastet med standardutstyr kommer nye ADAM ROCKS til Norge med en helt ny tresylindret 1.0 ECOTEC Direct injection- turbo og foldbar «Swing Top».

På den lange listen over utstyr som er inkludert i prisen finner du: Hevet chassis, 17» designfelger, automatisk klimaanlegg, IntelliLink infotainment-system med DAB+ og 7-tommers skjerm, 7 Premium høyttalere, delskinnseter, skinnpakke, oppvarmet skinnratt, fartsholder, aluminiumspedaler, takspoiler, LED-lys foran og bak, mørke ruter, regnsensor, automatisk nedblendbart bakspeil, samt lyspakke med opplyste sminkespeil og flerfarget belysning i midtkonsoll, dør og fotbrønn.

Under åpen himmel
Det elektrisk betjente «Swing Top» foldbare stofftaket blir standardutstyr. Det kan sendes bak til C-stolpene på bare fem sekunder, uten at det får noen negativ innvirkning på bilen vridningsstivhet eller funksjonalitet. Fortsatt kan bagasjerommet åpnes som vanlig, og lastevolumet er uforandret.

Taket er tredelt, med et senterlag i neopren, noe som sørger for god værbestandighet og stor holdbarhet. Utviklingen av taket har hatt fokus på å gi fører og passasjerer gleden av et lavt støynivå i kupeen.

Som for alle biler i ADAM-familien er valgmulighetene nesten uendelige.

For den som er ekstra opptatt av lyden, kan ADAM ROCKS også utstyres med et ekstra kraftig lydsystem fra Infinity.

Tøffere og mer maskulin
ADAM ROCKS har 15 millimeter høyere bakkeklaring enn resten av familien, antrasittfarget karosseristyling sørger for å gi den lille bilen et mer muskuløst, og tøffere utseende. Det er ikke bare utvendig ADAM er oppgradert, deler av chassiset er også optimalisert og tilpasset, noe som inkluderer dempere, fjærer, geometrien i bakhjulsopphenget og en mer direkte styring.

Enliters tresylindret bensinturbo
Hjertet i ADAM ROCKS blir den helt nye tresylindrede énliters bensinturboen som kommer i to utgaver. Den yter henholdsvis 90 (66 kW) hestekrefter og 170 Newtonmeter med moment fra 1800 omdreininger.

En velutstyrt versjon med 66 kW/90 hester, har et forbruk på kun 0,45 liter per mil, noe som gir et CO2-utslipp på 105 g/km. Grunnlaget for det lave forbruket er en motor bygget i aluminium med direkteinnsprøytning, variable ventiltider og intelligent styring av vannpumpen.

Lastet med teknologi
Opel skaper en ny klasse for små crossovere under fire meter, og fyller den med teknologiske løsninger du ikke forventer å finne i en småbil.

Teknologi_Adam_Rocks.jpg
TEKNOLOGI: ADAM ROCKS er lastet med spennende teknologi.

Eksempler på dette er en «håndfri» parkeringsassistent som hjelper deg med å få bilen inn på en ledig plass, og siste versjon av Opels infotainmentsystem. «IntelliLink» lar deg sømløst koble din smarttelefon direkte mot ADAM ROCKS‘ store syvtommers skjerm. Systemet lar deg også kjøre navigasjonssystemet BringGo samt apper som Stitcher og TuneIn, som gir deg tilgang til tusenvis av radiokanaler og podcaster.