Ny, prisgunstig Mondeo

Når Ford nå starter salget av den nye Mondeo-generasjonen skjer det med svært konkurransedyktige introduksjonspriser. Nye Ford Mondeo stv. i den meget godt utstyrte Titanium-varianten med 1.6 TDCi 115 HK får en startpris på kr. 328.000,-.

Kunder som ønsker et sterkere motoralternativ og Powershift automat kan velge en Titanium stv. 2.0 TDCi 150 HK for kr. 378.000. Ledelsen av den norske Ford-importøren legger ikke skjul på sine ambisiøse forventninger til neste generasjon Ford Mondeo – en av Norges mest populære biler.

– Vi er overbevist om at en pris fra kr. 328.000,- for en Mondeo i Titaniumversjon er meget gode nyheter for de som nå vurderer å kjøpe en bil i denne klassen, sier adm. direktør Steve Kimber i Ford Motor Norge.

– Tilbakemeldingene, både fra eiere av tidligere generasjoner av Mondeo og nye kunder som vurderer å kjøpe nykommeren, tyder på at svært mange har store forventninger til denne lanseringen, sier Kimber.

Lang utstyrsliste
– Det er neppe bare de gunstige prisene som vil trekke oppmerksomhet til nye Mondeo, mener Ford-direktøren.

Nye Mondeo er definitivt den mest avanserte Ford-modellen som noensinne er lansert, av tilgjengelig teknologi kan blant annet nevnes:

  • Antikollisjonsassistent med fotgjengeroppdagelse for å unngå personer i veibanen – systemet kobler automatisk inn bremsene dersom sjåfør ikke reagerer på advarselen.
  • Ford`s adaptive LED frontlysteknologi med dagslyslignende lys hvor lysvinkler og intensitet justeres automatisk ut fra kjøreforholdene.
  • Oppblåsbare sikkerhetsbelter i baksetene som i løpet av 40 millisekunder fylles med luft slik at sikkerhetsbeltene dekker et område av overkroppen som er fem ganger bredere enn et konvensjonelt belte ved sammenstøt – nye Ford Mondeo er først i sitt segment med denne teknologien i Europa.
  • Parkeringsassistent med funksjonalitet for vinkelrett parkering og automatisk lukeparkering uten at sjåføren behøver å røre rattet.
  • AWD – Fords intelligente firhjulstrekksystem lanseres på Ford Mondeo, dette til stor glede for norske bilkjøpere (tilgjengelig noen måneder etter lansering).

Nye Mondeo Titanium inneholder som standard 17’’aluminiumsfelger, DAB radio/CD spiller med SYNC, Active City Stop, filskifteassistent med filskiftevarsler, trafikkskilt gjenkjenning, føreroppmerksomhet-overvåkning, cruisecontroll, takrails, nøkkelfri adgang og start, automatisk klimaanlegg med to soner, elektrisk innfellbare speil, skiluke, sportsseter og mye mer.

Beste Ford-modell noensinne
Kimber mener det er grunn til å karakterisere nye Mondeo som den beste Ford-modellen som noensinne har vært tilbudt europeiske kunder.

– Med ny Mondeos overbevisende design, rikholdige utstyrsliste og konkurransedyktige priser, har vi store forventninger til hvordan nye Mondeo vil bli mottatt av bilkjøpere i denne klassen, fastslår Kimber.

Kilde: Pressemelding fra Ford

Nye Mondeo får du hos Arendal Auto.