Multifunksjonell verdensnyhet

Konseptbilen Volkswagen TRISTAR er like multifunksjonell som en sveitsisk armékniv.

I anledningen trettiårsjubileet for konseptbilen Syncro presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy nå TRISTAR – en enestående kombinasjon av alle gode funksjoner i dagens T-modellserie.

Tristars ekstreme terrengegenskaper kombinert med fleksible transport- og lagringskapasiteter, gjør dette til fremtidens transporter.

Det er på årets store bilmesse, IAA i Frankfurt, at den nye konseptbilen skal vises frem for første gang.

Pickup’en med kort akselavstand har permanent firehjulstrekk med mekanisk differensialsperre på bakakselen og 30 millimeter ekstra bakkeklaring.

Futuristisk
Designerne har også utviklet et nytt, men fortsatt gjenkjennelig design med skarpe linjer, LED-hovedlys og hele arkitekturen i fronten er endret for å gi bilen et mer kraftfullt inntrykk. Også innvendig er bilen futuristisk med et monolittisk dashbord som minner om tidligere modeller av VW Transporter med sin form og enkle funksjonalitet.

Lasten kan fordeles på to nivåer, blant annet i en romslig, støvtett og vanntett skuff. Interiøret har også en 20 tommers skjerm med den nyeste teknologien for videokonferanse som sammen med svingbare seter gjør denne bilen til det perfekte stedet å arrangere møter.

TRISTAR har til og med en egen espressomaskin installert.

Mobilt_moterom.jpg
MOBILT MØTEROM: Tristars førermiljø blir lett endret til et mobilt møterom eller kontor. Og espressomaskin er standard….

Ekstreme egenskaper
De ekstreme terrengegenskapene sammen med de fleksible lasteløsningene, gjør TRISTAR til et mobilt møterom, et mobilt kontor eller den perfekte surfe-bilen.

Bilen er sikker, har høy kvalitet og er så fleksibel at den kan passe for de fleste målgrupper; være seg et film-crew, en landskapsarkitekt, servicemedarbeidere eller en oppdager.

– TRISTAR demonstrerer alle de gode sidene ved T-modellserien. Den demonstrerer potensialet og viser at denne bilen fortsatt er målestokken i klassen. TRISTAR kombinerer historie og fremtid og vi viser med denne bilen hva som er mulig i fremtiden, sier Dr. Eckhard Scholz fra Volkswagen Nyttekjøretøy.